Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Vienas iš musiškių įsigijo šitą modeli. Dar neilgai turi, bet labai smagus rankai. Gal tik komplekte akumoliatorius galetu buti biški stipresnis būti. Man asmeniškai truksta tik medinės buožės ir apsodo, dėl tikroviškumo. Galia viršija straikbolo taisyklėse nustatytas normas, bet tai nebuvo problema nes iš taiwangun perkant galią sumažina nemokamai. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kuom, gerb. Smetona, remine buoze jums ne tikroviska? Norit us medine buoze, perkat kita modeli. O del paties sauniko, labai neprastas pasirinkimas. jei limpa butent toks modelis perki ir dziaugies. Tik batarke iskart keiti i Lipo 7,4V (arba jei yra noro 11,1V) ir jungtis is small Tamyia keiti bent jau i T type. Ir nusiperki normalu pakroveja Lipo baterijom. O paskui begioji ir dziaugies. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jai paminėtas modelis viršija pagal taisykles leistiną galią turbūt ir šis analogiškai viršis: http://airsoftas.lt/prekyba-airsoft-ginklais/ak/AKMS.048su ? Nes neturiu kuo pamatuoti šrato greitį, o nuvažiavus į žaidimą nesinorėtų grįžti namo nesudalivavus. Kaip suprantu galia mažinama keičiant spyruoklę?  komplekte radau atskirai pridėtą antrą spyruoklę tai čia turbūt specialiai ir įdėjo, kad reikalui esant būtų galima sumažint galią? 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  komplekte radau atskirai pridėtą antrą spyruoklę tai čia turbūt specialiai ir įdėjo, kad reikalui esant būtų galima sumažint galią? 

Taip, sita spyruokle skirta butent tam. Bet geriau jos nenaudoti. Nes man tolimoje praeityje su ja saude 85m/s sureguliuotu hop-up, o normalios spyruokles niekas nedes :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...