Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Renkuosi iranga


Rekomenduojami pranešimai

na galiu pasakyti savo nuomonę dėl pistoleto. Neskubėk jo pirkti. Pradžioj jis nelabai naudingas bus. Ir draugiškas patarimas. Nepirk elektrinio. Yra tikrai neblogų variantų colt 1911/berreta kurie "maitinami" tiek green gas, tiek co2 dėtuvėmis, tai būtų geriausias variantas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 Ir draugiškas patarimas. Nepirk elektrinio. 

argumentai? net senesnis modelis cm030 puikiai šaudo į 10m, po elementarių tiunų - 20m ne prolema. drillinti į 5m išvis jokių problemų. nieko pirkinėti nereikia, užtenka pakrauti. 60m/s? cqb to pilnai pakanka. extra atveju gali prisidengti automatine ugnimi, tinka TM šimtinė apkaba, jau pradėtos gaminti lipo baterijos. jokių problemų šaltesniu oru. paprastesnė priežiūra tiek pačios replikos, tiek dėtuvių. co2? really?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tarp automatu didelio skirtumo nematau. Labai didelio minuso elektriniuose pistoletuose nera neziurint i tai jog jie turi maziau M/S. tarp mano turimu ginklu pistoletas yra mano megstamiausias, tenka ji panaudoti tiek miske tiek patalpose, (KJW 1911 CO2). Taigi manau pistoleta reiketu rinktis ta kuris yra prie dusios. Nors CO2 balioneliai susinaudoja, bet standartiskai i viena zaidima sunaudoju apie 2-4 ( per dvi apkabas) paieskojus balioneli galima nusipirkti ir uz 1.5-2lt tai jau paciam spresti daug ar mazai cia. Del Kolimatoriaus - siulyciau ji pirkti veliau, o pradzioje pameginti pazaisti su skolintu ir paziureti ar patinka, asmeniskai man kolimatorius neatnese jokios naudos tigi ir nepirkau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip del ugreidu ar verta keisti spiruokle? Nes siuo metu pas ji yra 350fs (100 m/s). Susisiekiau su pardaveju ir man pasake kad veltui galetu pakeisti spyruokle kas duotu net 120 ms, (400fs) bet prarandu garantija, perku is taiwangun. Tad klausimas ar verta daryt upgreida,kokia zala ginklui ar pakaks 100ms? Ginklas cyma 032a.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...