Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Scorpion evo kas nors turi?


citanaf
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Lappe, aciu kad ivertinai :) Tiesiog ivertines klausimo giluma ir gvildenamos problemos aktualuma, bei pakontempliavus ties atsakymu, mane aplanke nusvitimas, kad toks gilus atsakymas turetu patenkinti, besidomaujancio asmens zingeiduma. 

 

p.s. sorry uz trolling mode ijungima...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jei neturi scorpion evo, negalima atsakyt į klausimą ar yra vamzdelio ilgio įtaka greičiui?

 

http://lmgtfy.com/?q=barrel+length+vs+velocity+airsoft

 

long story short - yra daug nuomonių, kiek buvau susidūręs siauresnis vamzdelis padidina fps'us (~10m/s), dėl ilgesnio kai kurie eksperimentai rodo, kad padidina, kiti parodo - kad neturi įtakos. 

http://www.airsoftspecops.com/myink/ViewPage.php?file=docs/Effect%20of%20Inner%20Barrel%20Length%20on%20Airsoft%20BB%20Velocity

pvz pagal šitą - ilgis padidina fps.

 

Dar turėk omeny, kad fps gali padidint geras hopup chamber ir gera hopup guma ir svarbiausia - spyruoklė.

EDIT: kiek žinau kolkas nėra atskirų hop chamberių pardavime, bet būtų galima keist hop gumą į kokią madbull ar systema, taip padidinant taiklumą ir fps.

 

 

 

P.s. taviškį aeg'ą veikia tie patys fizikos dėsniai, tai ir įtaka turėtų būt tokiapat, kaip ir bet kuriam AK, M16 ir t.t.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mano skurdžiomis žiniomis Ne

Ruonis  Ačiū kad de facto laikai mane idiotu. Aš jau savaitę skaitau ir ieškau informacijos. Savo m4 pakeičiau vidinį vamzdelį į precizinį 6.03 rezultatą žinojau iš anksto. 

Evo 3 nėra standartinis ginklas, jie pripumpavo steroidų dar gamykloje, tai bene geriausias stockinis ginklas iš dėžės. Systema Ptw ar Polar star nelyginam. Kiek žmonių gyvai klausiau visi nebandė jiems ir taip gerai.

Jis šaudo labai smagiai bet man norisi naudoti 0,35 sratus o jie jau per sunkūs stock ginklui lysti modifkuoti ginklą neverta, bet vamzdelio pakeitimas yra klausimas į kurį neturiu atsakymo.

 

Testų rezultatai konkretus grybas neradau nei vieno testo kur naudotų tos pačios firmos tik skirtingų dydžių ilgio prasme vamzdelių.  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aš suprantu, kad jis yra super mega turbo su burst fire ir t.t., bet jei oras eina iš gearboxo, pro nozlą, įstumiant bbs'ą į hop chamberį su standartine guma į standartinį vamzdį, tai aš nesuprantu kuo efektas turėtų skirtis nuo tavo M4. (visiškai kita situacija būtų, jei skorpionas būtų GBB)

 

P.s. kiek rodo gūglas, ten yra quick spring change sistema - atlenki buožė ir nieko neardęs gali keist spyruoklę. Jei tikslas didint greitį (ne taiklumą) ar nebūtų paprasčiau turėt kelis spyruoklių variantus? Ir pigiau atsieitų, ir greitis padidėtų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va tame ir dilema as nuo limito per 9m/s jei įdėsiu galingesnę nors kiek spiruoklę būsiu virš limito ir out of game. Vamzdelis jei jis duos kiek nors greičio tai va kokio ilgio ir pločio dėti, nes per ilgas vamzdelis blogis 

 

208mm / 6.04mm Bore čia toks standartas turi būti USA 

pas mane and dėžės 6.03mm 

puslapyje irgi 

6.03 Precisions

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pritarciau Ruonio nuomonei, kad ne su vamzduku reikia zaisti o ziureti ar nera kur oro pabegimo. Paziurek, gal vamzdukas i hop up kamera laisvai isistato ir gumele neapspaudzia gerai vamzdelio. Atrodo menkas dalykas, bet kai pasidarai su abipuse lipnia juosta arba teflon tape, kad butu sandaru, atsiranda pakankamai pabegusiu ms. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Čia jau būtų sunku pasakyt koks vamzdelis kiek tiksliai m/s pridės.

Gal pora alternatyvų būtų apvyniot hop gumą, chamberį ir vamzdelį teflono juostele EDIT: matau čia jau b00ras geriau paaiškino :D.

Arba nusipirkt galingesnė spyruoklę, pasiskolint chronometrą ir jei šaudo virš limito - ištraukt spyruoklė ir su replėm ją trumpint tol kol bus pasiektas norimas greitis (ir atitaikius ilgį su dremeliu arba dilde paplokšting spyruoklės galą, kad nesugadint spyruoklės kreipiančiosios).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...