Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Prašimas pasidalinti žiniomis apie gearbox dalis


zveras
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Idealiausia būtų į http://wiki.airsoft-team.lt/ sukišt, bet iš esmės informacijos asmeniniams tikslams ieškau.

    [*]Domina informacija apie stūmoklius, jų svorius privalumus, medžiagos, iš ko padaryti, privalumus, metalinių/plastikinių dantų privalumus ir trūkumus. [*]Stūmoklių galvas, jų svorius, medžiagas, privalumus ir trūkumus. [*]Cilindrus, jų skirtumus [*]Metalinių/plastikinių nozzlų privalumus ir skirtumus [*]Papildomus priedus, kurie sušvelnina smūgius, etc, privalumus ir trūkumus. [*]Hop-up gumyčių skirtumus (silikoninės? geresnės, ar jokio skirtumo) [*]Dantračių tipus, skirtumus, privalumus ir trūkumus [*]high speed dantračiai ir motorai tik dėl greitošaudos, ar kitos priežastys? privalumai, trūkumai

Dėkui už bet kokią naudingą informaciją. Kuo daugiau, tuo geriau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Įmetai 2007 metų upgrade listą... Tų dalių kai kurių jau nebegamina. Kitų gamintojų ir brandų nebėra. Apie medžiagas išvis nieko nerašo.

 

to zveras: to uždavei tiek klausimų, kad reiktų pusę metų tik rinkti informaciją, kad bendrai atsakyti truputį į juos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, kyla klausimų, tikriausiai ne man vienam. Neprašau jūsų ieškoti informacijos, prašau pasidalinti savo asmenine patirtimi ir praktinėmis žiniomis. Visos dalys yra "super ultra afigienos" pagal aprašymus. Visai neseniai sužinojau, kad dėl metalinio stūmoklio dažniau lūžta upper gearboxai. O atrodė "afigienai, gi metalinis!". Aišku, žiniomis pasidalino kolega iš forumo, turėsiu progos išmėginti tai praktiškai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hmmm... Na man upper gearboxai trūkinėja, stūmoklis sveikas. Gavau šiek tiek asmeninių patarimų privačiai, bus progos pasimėginti. Dabar grąžinausi plastikinį stūmoklį, gal galvoju gumą tarp stūmoklio galvos ir gearboxo rėmo kišt, o tai lyg ir tarpelis gaunasi.

 

O kas yra geri gearsai ir kuo jie skiriasi? Kiek mačiau, yra begalė variantų. Tarp mano gearsų pravažiavo plastiko gabaliukas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...