Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Okean Elzy


Rekomenduojami pranešimai

Visi draugiskai palaikikime Ukraina! TIKRAI nepalaikau viena is "priesisku pusiu''... Palaikau paprastus Ukrainos zmones,kuriems nesvarbi politika,jie tik nori gyvent,dirbt ir mylet....

 

Si salis yra NUOSTABI!!!  Jie turi gerus zmones! Gera Kultura! Nuostabia muzika!

 

Prasau palaikyti sia Sali(nepriklausomai nuo Jusu politiniu poziuriu)

 

Visus kvieciu klausytis geros,kokybiskos muzikos ukrainieciu kalba

 

http://www.ticketpro.lt/jnp/music/1174328-okean-elzy.html

 

Taikos ir meiles Visiems!!!

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

Nesuprantu kaip bilietu pirkimas i koncerta susijes su Ukrainos palaikymu? Dalis pinigu eina koncerto organizatoriams (lietuviams), dalis paciai grupej.

 

O gal grupes solistas, Sviatoslavas Vakarciukas, buves deputatas, aktyvus "Oranzines revoliucijos" bei "Euromaidano" dalyvis, kiekvienais metais patenkantis i itakingiausiu Ukrainos zmoniu simtuka, bei kurio tevas yra buves Ukrainos svietimo ministras, yra "paprastas Ukrainos zmogus, kuriam nesvarbu politika, kuris nori tik gyventi dirbti ir myleti"?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Deimos,  Comendante neskatino politikuoti, ieskoti sasaju ar pan. o tik palaikyti Ukrainos zmones ir kad labiau susipazinti su ju kultura, pasiule paklausyti Ukrainieciu atlikejo muzikos.

Peace :)

Kaip konkreciai as palaikysiu paprastus Ukrainos zmones, nuejes i "Okean Elzy" koncerta? Ar cia bus palaikymas is serijos "zemes drebejimo Japonijojje auku palaikymas":

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...