Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dar siek tiek reikia pagalbos


Rekomenduojami pranešimai

1. Noreciau paklausti del optikos. As turiu optika ir ant jos dedasi tokia lyg apsauga ar kazkas tokio ant abieju galu uzsideda plastmasiniai dangteliai su gumyte tai jie skirti apsaugojimui ar kad saule maziau sviestu? Ir ar skriejantis sratukas neisdauztu optikos stiklo be tos apsaugos?

 

2. Noreciau paklausti kokio tipo ir kokius man pirkti apsauginius akinius butu gerai:-)kad nurodytumet is kur juos pirkt? ACIU! !!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tie antgaliai, daugiau apsauga transportuojant, nei nuo bbso. Kolegai nuo aeg paleisto bbso, toks kiaurai buvo prasautas. bet vistiek gali but geriau nei nieko. Akiniai, bet kokie is airsoft prekiu parduotuves, arba jei nereikia regos koregavimo priemoniu turetu ir tokiu uztekt http://aic.lt/akiniai-uvex-i-vo/amunicija-ekipuotae-/veido-akia-apsauga/prod_2.html

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl akinių patarčiau nuvažiuot ir apsižiūrėt kokių turi,nes gali netikt,pvz dėl nosies ar pan. akiniai svarbiausias dalykas šiame hobyje,tad manau turi būt ne tik saugūs,bet ir patogūs. Užvažiuok į airsoftas.lt airstrike.lt ar aic.lt ir apsižiūrėk.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

1. Tai optikos "apsaugai" daug paskirčių galima prigalvot. Man ji patinka nes per spalvotą filtrą geriau matyt kur balti BBS'ai skrenda. Taip pat galima prifilosofuot, kad šiek tiek apsaugo nuo lietaus patekimo (nes jei pateks vidun vandens, tai neišardęs optikos kondensato neatsikratysi). Taip pat galima svaigt, kad apsaugo nuo išorinio rasojimo, lengviau nuvalyt, saugo nuo purvo ir subraižymų, gal net atspindžius mažina (tam yra kitokių būdų prigalvota). Sąrašą galima tęsti, bet iš esmės tai kaip kam patinka. Kai kas tų apsaugų net neneaudoja. Kažkas laiko dėl grožio ir panašiai....

 

2. Apsauginių akinių šiais laikais yra daug. Aplamai patarčiau pirkt apsauginę kaukę (po to nereiks skųstis gavus seriją iš arti į veidą). Kaukių taip pat šiais laikais visokių yra. Galima net pačiam pasigamint. YouTube pilna pamokančių video. O grįžtant prie akinių pirmas pasirinkimas būtų: tinkliniai ar plastikiniai. Tinkliniai nerasoja, plastikiniai realistiškiau atrodo. Beje plastikiniai akiniai irgi meta atspindžius. Taigi labai nesižavėkit geltonais vaizdais. Kaip ir minėjau vienintelis gelsvų filtrų privalumas - geriau matosi kur lekia balti BBS'ai.

 

Paprasčiausias būdas - nueini į artimiausią parduotuvę ir išsirenki viską kas tau tinka pagal kainą ir grožį. Tingi eit? Parduotuvės turi internetinius puslapius su prekių nuotraukom bei kainom. Kai apsispręsi ko nori ir įvertinsi savo galimybęs, tada galėsi pradėt po biški rinktis savo kolekciją. Siūlau nespjauti ir į pirkinius iš antrų rankų. Kartais pasitaiko skelbimų su įdomiais pasiūlymais.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...