Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 114
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Bus:

Lappe

Diadia Tankist

Zona'xm

Visva - aplinkybės. Atsiprašo ir liūdi :(

Pusė - Orgu nuožiūra, prašymas likti vienoje komandoje / pusėje. Būtų gerai, kad apie puses sužinotume kiek anksčiau, nes reiks treningų ieškoti, jeigu ką.... ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Registracija į žaidimą: nurodyti pageidaujamą pusę ir savo ginkluotę. ( Nuteistųjų pusės ginkluotė žaidimo eigoje pasipildys pareigūnų turima ginkluote todel visiems turėti savo įrangą)

 

 

Galima issamiau? Jeigu mane nukauna "nuteistasis", jis atima mano ginkla? Visam zaidimui? Kas bus jeigu ginkla sugadins? Skustis mamai? :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"O viso šito į vieną posta sudėti negalima buvo? Dešiniajam kampe yra mygtukas redaguoti...."

Tas mygtukas vadinasi "EDIT" ne visi angelskai sneka ir supranta, pvz. as tik keiktis moku :D

Forumas jau senokai sulietuvintas: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/9715-forumo-lietuvi%C5%B3-kalba-naujiena/

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Deimos, man rodos, kad savo irangos turejimas, butent ir salygoja tai, kad po kazkiek laiko nuteistieji gaus galimybe issitraukti aeg ir pistoletus. O del leidimo tai gal padarys, kaip per stalkeri, tipo uzverte VRM, paeme kokia kortele ir vsio, gales naudot ginkla. Nes savo aeg prleidimas kazkam, tai gausiai nedziuginanciai skamba ir nemanau kad daugelis pasirasytu tokiam scenarijui. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

" VRM puses dalyviai! nepamirskit pasiimti salmu kas turit, salmas suteikia papildoma gyvybe. vienas pataikymas i salma- zaidejas lieka gyvas, bet salmas skaitosi sugadintas. Antras pataikymas arba serijos pataikymas- mirtinas. VISIEMS!!! rekomenduojama pilna veido apsauga- kaukes, platus akiniai, uzvinioti salikai..., pirstines ranku apsaugai ( rekomenduojama su pirstais)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...