Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Warrior V3 MB-01 L96 porblema su optika prasau padekit :(


Rekomenduojami pranešimai

Nesu patyres airsoftininkas nenusimanau ju sistemose firmose ir paciose ginklose . senai norejau airsoftinio ginklo ir nesenai nusipirkau Warrior V3 MB-01 L96 su standartine optika ir bi-padu . vos pasaudzius iskarto atsirado kruva problemu ir net nzn ar man nepasiseke su ginklu ar as kazka netaip darau . Kai pastebejau kad ginklas saudo kreivai pabandziau nustatyti otikas

ir net neisivaizduoju kaip tai atsitiko bet dabar taikinis (krizius) palinkes sonu ir pats pirmas stikliukas (arciausiai akies) kliba .  gal kas buvo susidures su oanasiom problemom ? jai kas zinot kame problemos ir kaip sutvarkyt prasau padekit :(

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jus mieli draugai nesupratote manes :) problema ne ziedose o pacioje optikoje , viduje . viskas buvo normaliai kol nepradejau reguliot . imesiu linka , paziurekit patis kaip dabar kreivai stovi ... http://postimg.org/image/nbljfhuqt/ . ir beja kad stikliukas barska , jis vaiksto pirmin atgal gal per 1 ar 2 milimetrus , no to susilieja visas vaizdas . nzn kas cia per lieva optika , nespejau net nustatyt o jau parejo , kainavo dar 25£ . nusiviliau :/

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei barska stikliukas, paziurek priekyje optikos yra toks ziedas (jis sudaro stogeli linzei, tikiuosi supratai ka parasiau :) ), kuris atsisuka ir leidzia isimti linze. Pabandyk, gal jis atsilaisvines tas gali but stikliuko vaiksciojimo ir pasisukimo priezastimi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

zinojau apie zieda bet nezinojau kad nusiema :D bet vistek nepadeda , stikliukas is kitos puses barska , is tos i kuria ziuri :/ jinai galbut iegi kaip nors isiardo ?

EDIT : nors man rodos galima per sita puse isardyt kazkiek , bent jau gal taikinuka istiesint pavyks ^^ tik rek tinkamu instrumentu paieskot nes sunku prieit :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Bent jau pas man, ant panasaus lygio optikos, tas taikiklis (reticle) reguliavosi sukiojant ta priekini stikliuka, kuris uz ziedo yra. Tas kur gale, i kuri ziuri, man rodos, yra toks plastikinis biski gruobletas ziedas, pabandyk ji priverzt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

as dabar isemes priekini stikliuka dabar , taikiklis vistiek viduje ir vistiek kreivas , o is tos puses i kuria ziuriu - sukasi kad priartint ar patolint:/ va beja radau tokia kaip man optika tik kazkodel 2vigubai brangesne , gal cia firma geresne nzn . tik pas mane nera sone jokio firminio uzraso tik prie ziurejimo lesio 3-9x40E , stai linkas http://www.ebay.co.uk/itm/STRIKE-SYSTEMS-TACTICAL-RIFLE-SCOPE-3-9X40E-AIRSOFT-GUN-PRECISE-SHOOTING-HUNTING-/271032975139?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item3f1ad2ff23

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tavo tiesiog standartinė ACM(kiniška) optika manau,todėl ir kaina maža. Nors pvz aš acm optiką naudoju gan ilgai,ir jokių pasisilinkimų ar pan nėra,čia galbūt labiau priklauso nu otam tikro modelio,o labiausiai tikėtina nuo laimės,vienam gali laikyt 100 metų,o kitam tik 100 šūvių..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nu zdz kiek suprantu labiau apsimoka keist optika nei bandyt kazka keist ? gal kokiu patarymu turite ? nenoriu leisti daug pinigu naujai optikai nes dar noretusi pasitobulinti ginkla :) ieskojau vkr truputeli intike radau kelias , stai linkai http://www.ebay.co.uk/itm/160880691543?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 ir http://www.ebay.co.uk/itm/160727972520?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

pirma man kazkodel rimciau atrodo , nors ir pigesne , turbut todel kad antra panasi i mano tik kad arciau priartina , ka manote ar apsimoka imti kuria nors is siu ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias malboro

nebijok  pats ikisti rankas  (padirbeti)  ir taip ir taip tavo optika sugedus o kai pats pradesi gilintis tai net smagiau  ...  CIA TOKIA  MANO NUOMONE  !

jai rusiskai  skaitai  apsilankyk  pusl. www.guns.ru ten visko  pilna  tik  reik laiko kad skaityti...

kazka gal greiciau cia rasi     http://forum.guns.ru/forummessage/24/278516.html

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi šis ,,ginklas'' yra spyruoklinis, šūvio metu patiriantis dvejopą atatranką (,,lingavimą''), reikalinga tam skirta optika. Nei labai pigios ,,betkam'', nei net labai brangios parakiniams ginklams nelaikys. Geriausia rinktis Gamo, Nikko Stirling (Airking serijos), Leapers, Hawke (Airmax serijos) taikiklius. Tasco ir Bushnell, Walther irgi turi spyruokliniams skirtų optikų. Visi kiti irgi laikys, bet daug trumpiau. Perkant ,,betką'', patartina rinktis 32 mm priekinio lęšio optikas — patvaresnės. Taikikliai iš nuorodų labiau skirti mažo kalibro ,,aparatams''. Kad ir kaip keistai nuskambės — tų ginklų atatranka švelnesnė. Žodžiu, neverta investuoti. Gal ir laikys, bet greičiau neilgai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...