Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

deivydas23

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas deivydas23 turinys

  1. o saratus tada kokius naudot nes pas mane tie rockets
  2. Sveiki turiu ginkla WE M9 A1 su CO2 balioneleis ir susiduriau su tokia problema kad pradedant saudyt isauna du saratus ir daugiau nebesauna. Paverti ginkla zemyn ir is vamzdzio isrieda visi saratai kuriu neisove. juos is apkabos paima bet neisauna. Hop Up atleisdinejau ir prispaudinejau bet nieks nepasikeite. kur gali but problema?
  3. is pradziu pistoleta noriu nusipirkt siaip pasaudyt o ne izaidimus dar vazinet jau kai sugalvosiu i zaidimus vazinet tai tada ieskosiu rimciau kazko o dar tik pradziai pasaudymui pistoleto tik ieskau.
  4. Sveiki, noreciau nusipirkt airsoft ginkla bet kadangi esu visiskai zalias tokiam reikale tai manau gal jus patarsit ka geriau pirktis bet mano ir lesos ribotos tai kazka noreciau is pigesniu nusipirkt bet kad ir normalesnis but o ne vienadienis. pora variantu turiu issirinkes tik nzn ar tai normalus variantai ir ar verta juos pirkt, tada galvoju pas jus pasiklausiu ir gal duosit patarimu kur ka geriau pirkt ir ko reiktu pradziai. Buciau labai dekingas. http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/Beretta-M92F-airsoft-dujinis-pistoletas-green-gas http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/Galingiausias-airsoft-dujinis-pistoletas-MK23-assassin-green-gas-su-duslintuvu-MK23-SOCOM
×
×
  • Sukurti naują...