Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tomas94

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Tomas94 turinys

  1. Smagus šeštadienis, ačiū organizatoriams. Būtinai prisijungsiu prie panašaus renginio ir kitą kartą.
  2. Sveikas, pasitaupyk dar 20eu ir nusipirk nauja iš parduotuvės :) + puse metu garantinį gausi ir naujas daiktas bus nežinau ar galima čia reklamuot šią svetainę, bet iš čia http://www.airsoftas.lt/prekyba-airsoft-ginklais-4/g36 pirkau ir nesigailiu :)
  3. PAG'e lakstė ir fotoaparatu pyškino mažytė mergina, gal kas žino kur galima pažiūrėti nušautus kadrus ar dar reikės luktelėti ? :)
  4. Tai jei su pažymėjimu būsiu kaip ir bausti negali ? Aš šį įstatymą puikiai žinau, tačiau klausiu ar yra tokių kurie su savo LU uniforma patentuota išeina pasitreniruoti miškuose ne tarnybos metu. Jei didesnis koks žaidimas ir MP užkliūsiu akį nemėgstu nusiženginėti... bet ir nesinori leisti pinigų todėl ir susimasčiau gal bus susidūrusiu čia su tuo ir žinančiu kaip teisingai elgtis :)
  5. 1. Tomas 2. 22 3. Vilnius 4. G36C 110 - 120 m/s 5. http://www.talpykla.com/?di=PJDR
  6. Sveiki, gal atsiras tarnaujančių kolegų, prabėgau forumą ir neradau atsakymo. Ar galima žaidime lakstyt su išduota LU ir ar atsiranda tokių kurie laksto su ja? Viska užsipirkau tik gaila uniformos ieškoti kai spintoj guli sava, o dar jokiame žaidime neteko pabūti, bet artimiausiu metu jau visai būtu smagu įsilieti. :)
×
×
  • Sukurti naują...