Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

*Ričardas

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie *Ričardas

  • Gimimo data 03/06/1992

Previous Fields

  • Ginkluotė
    APS M4A1 Kompetitor (PR301B)

Contact Methods

  • Website URL
    http://itremontas.lt/
  • Skype
    ricardasciakis

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius/Utena
  • Interests
    Elektronika, mėgėjiška kalvystė, laisvalaikis gamtoje.

*Ričardas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Na nežinau, tų "airsoftinių" tepalų, bet silikoninis tepalas su teflonu puikiai tiko man (http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=64633). Šiuo tepalu tepu tiek brangius fotoaparatų objektyvus, tiek fokuso gearboxus, puikiai tiko ir mano emkei. Tirštas, klampus, dėl teflono priedo tinka ne tik plastikui, bet ir metaliniams dantračiams. Vienintelis minusas, kad netinka labai didelių apsukų gearboxam (kaip kokio dremel'io), nes jį nutaško, tam reiktų itin specialaus ir klampaus purškiamo silikoninio tepalo, o AEG gearboxai, kad ir kokių jau mandrų AEG, lyginant yra vis tik mažų asukų.
  2. Kad mane kas apšauks pokemonu tai visai nebijau, baisiau tiesiog būti balta varna bendram tarpe, bet kaip matau iš diskusijos čia bėdų nebus. Tiesiog pasiskaičius kitus postus ir temas radau kiek griežtesnes pokemonų sąlygas, kur vos ne kas antras mano matytas (google ir youtube) gali būti vadinamas pokemonu. Šiaip tiesiog kaip aš dabar matau yra "paprastesni" ir "užkietėję" ar tiesiog paraleliai ir rekreacija rimčiau besidomintys, už tai kaip visada kiek žmonių tiek nuomonių. O bendrą vaizdą susidariau, dėkingas.
  3. Blem, koks jaunas pasijaučiau, nors dar ne senas ir taip, bet vis tiek... :D Maklaudus (aka Koščėjus http://anekdotai.heh.lt/anekdotas/puole-koscejus-nemirtingasis-po-kamazo.html) ir dažasvydį aptikdavom, ne visada trūksta kapsulė, ne visada ir matosi, kai jau ir taip margas, sunku nuteisti viešai... Pats blogiausias tipas, nuotaiką gadina, o man tokie žaidimai su draugais palakstyt, susižaist, "kariu" pabūt skirti. Bijau ir pats kada pamaklaudavau, bet ne iš pikto, kartais pro atlapą praeina, ale kliuvo, bet nei jautei nei matei veiksmų sukury, ypač jei salė maža kaip Vilniuje taksi parke. Šiaip jei jau gausiu ir pajausiu, pažadu tikrai niekada nemaklaudaut, net jei maklaudas ir nudės mane, aiškinsiuos po mertviako su juo. Pažadus tęsiu! O šiaip dėkingas šio forumo nariams, jau ir per PM teko pabendrauti ir šiaip visai jauku, smagu.
  4. Dėl tiuningo tikrai neskubu, čia greičiau jei/kai, kad galima būtų. Jei kas dar norės pasidalinti savo įspūdžiais dėl M14 (gal ir SOCOM konkrečiai) lauksiu, labai smagu skaitinėti "rašinėlius" nuo dūšios, ne tik "ai veikia, gerai, jau metai)., Ačiū, dėkingas už info.
  5. Na pačiam mūšyje bėgioti neteko nei su vienu, bet su dėde ir draugais skarbonkes ir taikinius šaudėm, teko patratinti iš AK poros variantų ir M4, M4 malonesnis... Deje nebandžiau iš M14, bet svoris ir forma visai pagal mano skonį, ypač SOCOM, plius ir žaidimo tipas kurį toks ginklas "sufleruoja" taip pat malonesnis. Nesinori man nei AKM nei kokių tai mini SMG, ne mano tipas šturmas rembo režime, labiau taktinį žaidimą mėgstu, tad ir traukia M14, o SOCOM versiją renkuosi tik dėl universalumo mažesniame mūšio lauke. O šie žodžiai dar labiau nuramina. Nes sakykim TM ar G&G nelabai pagal kišenę, ypač pradžiai, kai dar daug ko ir taip reikia. O kaip CYMA CM032A pasiduoda tiuningui ir kaip su tiuning kit pasirinkimais, ar galima poruoti su sakykim TM skirtais kit'ais? Galios aš nelabai reikalauju, 110-120 m/s pakaks, labiau noriu patikimumo, stabilumo ir pastovios sklaidos...
  6. Sveiki. Pasiskeitinėjau po šią temą, panašu, kad CYMA M14 neišdėtas į šunio dienas. Jau kiek laiko praėjo nuo rimetesnių atsiliepimų, gal kas daugiau įspūdžių turi? Tai būtų pirmasis mano ginklas airsofte. Dar kiek baladojuosi tarp M4 ir M14, bet va suradau SOCOM versiją kuri manau visai smagiai turėtų lipti pagal mano žaidimo stilių ir neegzistuojančią airsofto patirtį (iki šiol tik keliolika dažasvydžio mačų turėjęs). Niekad nemėgau būti šturmavyku, daug maloniau tykinti pakrasčiais, saugesniu atstumu apeinant priešą, o kakangi SOCOM dar kiek trumpesnis, tai tikiu ir mažesniu atstumu tarp užkardų ir kliūčių prasisuksiu. Konkrečiai labiausiai domiuosi http://www.airstrike.lt/cm032a-rifle-replica-black?search=m14 variantu. Tai vat po visos beletristikos, lauku dar šiek tiek vertinimų ir asmeninės patirties su CYMA M14. Ačiū.
  7. Supratau, vadinasi būsiu pokemonas, bet ne high level piktybinis pokemonas... :D
  8. Sveiki, aš kaip naujokas čia vis skaitinėjuosi, bet va vienas dalykas tai kuo toliau, tuo labiau erzina... Tai ir paklausiu... A tai kaip su tais pokemonais? Perskaičiau čia apibrėžimą, tai gan suprantama, bet kai paskaitai postus pabarstytus forume, tai gaunasi jei aš paimsiu woodland uniformą su kalašnikovu, tai būsiu pokemonas? O tai jau man dabar taip išeina jei noriu pradėti oriai žaisti airsoftą su šmaiseriu tai reikia WW2 frico uniformą pirkti su WW2 bliūdu ant galvos ir dar prie šono segtis mauzerį, kad pokemonas nebūčiau? Ar tiesiog galiu pasiimi atsitiktinį kamufliažą, imti M14 su bereta aule ir būti +- gerbiamas ir vertinamas pagal savo poelgius ir žaidimą? Nes kol kas tai bijau, kad reikia jau pataupyti +100EUR vien minimaliai nepokemoniškai uniformai suderintai su ginkluote (kuri turi būti suderinta tarpusavyje), kad nesijauščiau iškart į tuos pokemonus nurašomas, o kažkaip pradedant tai pritapti norisi. Taip pat jei paimčiau tą patį mauzerį, o šalia naudočiau kokį G36, tai jau vėl pokemonas? Apšvieskite kas mane šioje temoje labiau... Nes mano galva airsofte 40% smagumo yra komanda ir bendravimas, o tai koks ten bendravimas kai tu pokemonas. O kišenė irgi ne visiem neša rekreacija užsiiminėti...
×
×
  • Sukurti naują...