Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

FlyGunAK

Members
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas FlyGunAK turinys

  1. http://www.skelbiu.lt/skelbimai/airsoft-iranga-24553659.html
  2. NNesipykstu, ir tuo net nesėkiu, tik kaip visada yra tokių, kuriems tik ir pyzdavoti vietoj to kad padėtų, kad ir kiek čia klausiu
  3. Pasirodžiau? Kame prikolas? Jeigu žmogus nieko nesupranta ant jo reikia varyti, pyzdavoti? Neveltui čia blet lietuviai :)
  4. Kodėl gi durnus? Jeigu man neaišku kas nors, todėl ir klausinėju, nieko čia blogo :)
  5. Atsiprašau, jei kažką suklydau, jei kažkuo neteisingas esu, reikia pataisyti, kad ir pats žinočiau, o ne iškarto pyzdavoti :)
  6. Manau leistu, jei gerai susitartum , ir kad nei biski uz tave neatsakytu, kad ir kas benutiktu, manau eitu :)
  7. Nesupratau ką norėjai tuo čia pasakyti/įžeisti/sustūmti? :)
  8. Tai kad manau, kad jie visi vienodi, o tas kur dabar jau žadu imti, lyg ir galingas, 410+fps. Patvarus, aliuminis, metalinis, abs plastikas, tik kas tė abs plastikai? :D
  9. Išsinuomoti galima lygtais iš Šiaulių, Vilniaus, Klaipėdos jei neklystu. Bet tuo pačiu gali klausti organizatoriaus ar bus galima nuomotis ginklą vietoje.
  10. Jo DBoys, bet kaip minėjau kad ak nelabai man, o jei šitas? http://www.taiwangun.com/en/pj-spr-full-metal-short-p-j?from=listing&campaign-id=14 jei jau taip sakai, kad pj geri yra. :) EDIT: kiek maždaug čia gaunasi su siuntimu ir šitu ginklu m4? Arba kiek viskas gautųsi siuntimas ir šitas ginklas? http://www.taiwangun.com/en/7-in-1-assault-set-pj4a1-w-accessories-p-j?from=listing&campaign-id=14 , nes matosi kad šitas rimtas :D
  11. Sveikas, kaip suprantu irgi naujokas, ir nepilnametis. Smagu, kadangi esu pats dar nepilnametis, tad žinau tik tiek, apsiskaičiau visur, tai turi tiesiog tartis, su organizatoriais, kad tau leistų žaisti, ir kad maždaug, jie neatsakytu už tave, jei kas nors drūk nutiktų. Ir aišku, reikia tėvų leidimo, dar kaip nepilnamečiui, gali būti tau adrenalino stoka, arba antplūdis kaip tariant, kai pasimesi, ir gali sužeisti ką nors, nieko blogo nesakau, tik žinau kad pirmą karta man taip buvo, kai žaidžiau su draugais, ir šeima, jausmas geras, bet pasekmes ne kokios, tad daugiau pažaidus, prisipratinus, įvaldžius ginklą kaip ir minima taisyklėse, manau bus galima tau žaisti. :)
  12. Na, dėkui už išsamia nuomone, visada žiūriu ir galvoju, tik dabar vat vien žiūriu M4. ir sunkoka isirinkti, bet rasiau jau koki nusiziurejas. :)
  13. Kažkaip tie AK jau per gerkle lenda, norisi kažko įvairiau, kažko tai išskirtiniau, kaip CA36C, arba M4. :D
  14. Na kaip ir minėjau galiu isleisti ant ginklo 250-300euru. Tad manau normaliai ir per akis, tik vat beda neisirenku gero, arba tiksliau neapsisprendziu, tad manau reikės važiuoti ir žiūrėti.
  15. Nu zinau, domios, tik reikia ir jusu nuomoniu man, kuo daugiau suzinosiu is ko nors, to daugiau kazka galesiu ir mastyti :)
  16. Dar, kokios nuomonės apie DBoys BI-HK416 emka? Kibo labai į akį jis man :-)
  17. Na taip, dabar ir aš ziurineju. Kai nuvažiuosiu bus matyti gal visai nepatiks, na bus matyti :-)
×
×
  • Sukurti naują...