Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

sir FX

Members
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas sir FX turinys

  1. ISAF Kaunas sqd dėkoja Botanik`ui už žaidimą. Jaggernaut projektas tikrai vykęs. Buvo labai įdomu ir galiu tik paantrinti Deal komandai. Taip pat dėkui visiems raudoniesiems už aukšto lygio žaidimą. ISAF kartos būtinai.
  2. Prožektoriaus tvirtinimo komplektas MOE tipo apsodui. RIS kronšteinai ir prožektoriaus greito įjungimo mygtuko tvirtinimai. Komplektas naujas. Spalva juoda. Kaina 6Eur Kaunas, tel.: 867969999
  3. Dalyvaujam: sir FX Mario Gytis Nykštukas Pliončas
  4. Tik nesupyk Botanik, bet čia buvo žaidimo galo vinis :D. Viskas juokais aišku. Buvo smagus žaidimas, bet vienas iš sunkiausių. Geltonųjų komanda smarkiai lenkė raudonųjų komandą ginkluote (daug kulkosvaidžių, snaiperių), tad niekaip nepavyko užimti kalno. Manau ir Jonny`ui buvo sunki diena, nes kiek taktikų išbandėm, visus planus sustabdydavo geros geltonųjų užsiimtos pozicijos ir bbs`ų serijos. Nieko, kitą kartą pasistengsim labiau. Sveikinimai geltoniesiems. Padėka organizatoriams, tik galėtų būti kareiviškos košės :) Trūksta to pasisėdėjimo po žaidimo, nuomonių pasikeitimo su bendraminčiais.
  5. Būsim 08.23 Skaičiuojamės: sir FX Gytis Simona Romcė Mario ?
  6. 1) sir FX 2) 34 3) Kaunas 4) Specna M4 (120-130m/s) 5)
  7. Dėkui už žaidimą, buvo karšta, bet smagu. Padėka Jonny už puikų vadovavimą, kas lėmė daug laimėtų žaidimų.
  8. sir FX

    CLAN WARS

    Smagus žaidimas, labai fainas miškelis, gerai praleistas laikas. Stengsimės vėl dideliu būriu iš Kauno sudalyvauti. Botanikui ačiū ir tikimės kitą kartą košės ;)
×
×
  • Sukurti naują...