Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SniperWithPanama

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas SniperWithPanama turinys

  1. Gal kas turite ši ginklą ir galite pakomentuoti jo kokybe ? Esu nusižiurėjas WARRIOR L96 http://airsoftas.lt/prekyba-airsoft-ginklais/snaiperinis/WARRIOR_I_Sniper_Set Bet prieš pirkdamas noriu išgirsti jusų nuomone :)
  2. Sveiki ieskau Spring sniper rifle pasiulymus galite rasyti cia arba i zinute.Jeigu gali numeskite linka ir is parduotuviu kurie jusu manymu tinkantys.
  3. Suprantu as visa sita dalyka nesijaudinkit jau nuo 9m turejau sautuva ir mokinausi viso sito.Mano klausimas buvo ar sis ginklas yra geras jusu manymu nes airsoft ginkluose nenusimanau.Gal turite kasnors panasu ir galetumet pasidalinti ispudziais?
  4. Sveiki norejau pasiteirauti ar sitas sautuvas yra gera pradzia pradeti zaisti su sniperiu? http://www.taiwangun.com/en/sniper-set-cm-702-cm?from=listing&campaign-id=19
  5. http://www.airsoftmegastore.com/Categories/177-airsoft-electric-automatic-guns-aeg-M4.aspx/1/32%5EM4 Kaip is sitos parduotuves? Gal kasnors pirke kazka ar girdejot? Buciau labai dekingas jeigu koki varianta parinktumet.Pats ziurineju bet kadangi naujokas nelabai suprantu kokios reikia baterijos ir t.t
  6. Taip sutinku jie daugiau ismano ir t.t bet norisi nusipirkti ginkla saugiai ir patikimai be jokiu defektu ir t.t kurie nera pasakomi pardavimo metu. Jeigu galetumete numeskite link parduotuviu su ginklais jusu manymu gerais ir priedus ka as tureciau ant ju uzsideti. Laaabai aciu.
  7. 1.Tai norite pasakyti kad AEG gali sauti ta pati atstuma negu sniperis? 2.Ir ar man uzteks 200Euru nusipirkti gera AEG ? 3.Ar bus galima jausti visa airsoft malonuma be papildomu daigtu pirkimo [ Nieko nenusimanau apie tuningus taigi jeigu galite padekite ] Aciu.
  8. Sveiki , taigi esu dar naujokas ant airsoft ir noreciau suzinoti jusu nuomone apie sniperini sautuva is kur geriausia pirkti , kad butu patvarus , turetu kojeles ir optika kurios [ zoom ] keistusi.Na o del fps nezinau kuo didesnis tuo geriau ? Kaina butu iki 200 Euru. Esu nusiziurejas WELL L96 - http://www.airsoftshop.be/en/well-l96-sniper-set-black.html
×
×
  • Sukurti naują...