Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

IceBullet

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    nera

IceBullet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Aciu, gera nuoroda. Gaila su rusu sunkiai, bus proga pasitobulinti beskaitant:)
  2. Turi omeny kovini nukenksminta 1911?I taikinius naudociau saudyt, taigi netinka.
  3. Ka galite pasakyti apie KJW produkcija? kas geriau KJW ar WE, kalbant apie 1911? Kiek maciau WE realistiskiau atrodo, o is technines puses kas geriau?
  4. Va cia jau kazkas panasaus i tai ko noriu :) Ir kaina telpa i remus. Ypac 1 variantas. Daryt paciam tai kazkaip baisu nusidaryti :) foto atrodys graziai tie kit'ai, o kai parsisiusi gali tekti nusivilti. O pasvajojant, kuri rinktumetes is siu dvieju:
  5. Pirmame poste rasiau, kad INOKATSU butu pasirinkimas Nr1, jeigu ne kosmine kaina, virsijanti kovinio 1911 kaina 2x :) Uz tikrai gera, realistiska, atitinkanti visus kriterijus 1911 mokeciau iki 300 eur su visais galimais muitais ir siuntimais. Sio daikto nesiruosiu naudoti zaidimuose, tai butu tiesiog dovana sau, kartais pasaudyti i taikinius ir pasigrozeti, todel praktiskumas - antram plane, svarbu stiprus blowback, autentiska isvaizda, svoris. Dalyvavymui zaidimuose pasiimsiu koki AEG automata uz 100 eur, kuriu pilna skelbimuose :) bent negaila bus sudrozti.
  6. Maciau sita, butu nieko, bet per tamsi spalva ir ne slim detuve su tuo gumbu apacioj:( youtube maciau yra ir co2 detuviu su lygia apacia.
  7. Sveiki, noriu isigyti pirmaji airsoft zaisliuka, domina 1911, A1 konfiguracijos, full metal, gbb, geriausia co2, su slim detuve. Be jokiu tiuningu, reilu, tiesiog plikas 1911, metalo spalvos. TM atkrenta del per mazo svorio ir plastikinio slide. Nebent imanoma tai iskarto istaisyti. Idealiausias butu Inokatsu, bet per brangus. Beda, kad Lietuvoje ir net gi Lenkijoje parduodamas beveik vien pigiakas, nera pasirinkimo. Ka patartumet? Pats galvoju apie WE, bet tektu siustis is Kinijos. Su kokiom problemom galima susidurt prasidejus su jais?
×
×
  • Sukurti naują...