Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sportininkas

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Sportininkas

  • Gimimo data 08/14/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    CYMA MP5

Profile Information

  • Gender
    Male

Sportininkas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Gerbiamasis, su jumis aiškintis beprasmiška, jus iš karto pradėdat rekauti ir vos nesimušate. Labai taikliai teigiate „jums buvo leista laimet“, aišku kai jūsų komanda sudaro beveik vien maklaudai, tai kaip galima laimėti? Gal organizatorius jums nurodė mažiau maklaudauti, todėl ir pralaimėjote. Daugiau su jumis nesiruošiu ginčytis tai beprasmiškas laiko švaistimas.
  2. Ačiū Botanikui už gerą žaidimą, kur kas geresnis negu buvo Kaišiadoryse. Kovojom prieš raudonųjų komandą, ją sudarė tokie „nenugalimieji“ kaip 3 legionas ir Tauro rinktinė, kurių neėmė bbsai, granatos, mortarai, jie tiesiog pajungdavo „god mode“ :D Nepaisant tokių kliučių mes vis tiek laimėjome. Labai patiko, kad buvo daug dūmų, mortarų ir apgalvotas scenarijus.
  3. Manau čia konkurentų iš Vilniaus darbas, kad į Botaniko geimus mažiau važiuotų žmonių. Prisiminkit tą atvejį kai buvo iškviesta karo policija.
  4. Reiskia tik viena kad ginklas yra blogas todel visi ji ir bando parduot kuo skubiau
  5. Busiu, bet jei 3 ir 4 legionas dalyvaus tai tegul jie rikiuotes metu viesai patchronuoja savo ginklus
  6. Čia kartais ne apie 3 ir 4 Legioną eina kalba ? nes per Patriotus labai daug žmonių pastebi kad jie yra maklaudai, ypač 4 legionas, bet ir 3-me yra gana naglų kurų granatos neima. Su overtiunais visiškai sutinku dėl šitų veikejų, nes per Patriotus niekas netikrina greičio, o po to būna, kad iš 15m šauna ir oda pramuša.
×
×
  • Sukurti naują...