Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

STG

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas STG turinys

  1. O tai.. vietiniams ,,bus galima saudyti is ginklo /ir kokio -ar butinas tik kalashas arba vienasuvis parakinio tipo sautuvas/ Ar tik jie begios tarp elitiniu kariu sitame zaidime is viso be jokio ginklo ir imituos tik prabegusi pro sona ,ducha,, Kariauk.lt Pradžioje susitvarkykite savo LSK kario anketą. Atsakymas: vietiniai kariaus ir turės veiklos.
  2. Girdejau organizatorius Panevezyje uzlipo ant minos ir sunkiai juda.ko gero gales tik sedeti DOT-e
  3. Nuvazioji I i IRAKA ,UKRAINA arba LIBIJA ,Jei grizti is ten ----tampi profu
  4. Manau Karmelavoje neleistu zaisti vien del to kad netoliese aerouostas........Saugumo sumetimais.. Kaip visur Europoje....Pagalvok -atskrenda lektuvas is Briuselio o pro iliuminatoriu matosi kad apacioj laksto zalieji zmogeliukai po miska su automatais ir sprogdina ,,zuki,, ... :D Ka pagalvos -iskarto aliarmas..
  5. Gal busimas NATO apmokymu centras
  6. Gavau deveta asg firmos stg 44 STURMGEWEHR ,teko prideti biski nagus prie pavirsutinio remonto ...Dabar sutvarkytas dalyvavo karta ,,PATRIOTE,, Minusai tik kad sunkus ir del detuves ilgio kiek nepatogu saudyti atsigulus . Pliusai-labai taiklus automatas saudant i toli,tvirtas rankuose --kaip tikras ginklas...Kolimatoriu pritaikiau atsukus slenkanti taikykli ir vietoj jo prisukau 11 mm samopalna raila..Ant jo ir tvirtinasi kolimatorius ..Galima pritaikyti ir 20 mm raila..Man asmeniskai sitas ginklas seniai patinka savo konstrukcija ir isvaizda .ASG katalogas ji vadina THIS BEAST ....Didziausias pliusas -----detuves uzraktas padarytas ant 100 procentu ir detuves nepamesi niekada kaip ,,kalasho ,, arba ,,svd....Stiftas turi kontroline spyna kad neiskristu,bent pas ASG firmos ginkla kuris brangesnis uz AGM ...Pagamintas dar labai graziai atrodantis STURMGEWEHR 57 bet airsoftines versijos nemaciau gyvos
×
×
  • Sukurti naują...