Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DaRealViking

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie DaRealViking

  • Gimimo data 11/12/1998

Previous Fields

  • Ginkluotė
    A&K M24 JG G36K

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda

DaRealViking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, norejau visu kas zino paklausti, ar skaitosi pagal LST MK17 ir MK12 kaip snaiperiniai sautuvai? Ar butina MK17 tureti sniper versija, ar uztenka ant assault rifle versijos uzdeti duslintuva.
  2. Sveikas, as pats turiu spring snaiperi ir kas gerai su juo yra jei nori savo pirma snaiperi pirkti. Kadangi jie pigus nusiperki pazaidi ir paziuri ar patinka. Bet jei nori rimta spring snaiperi tureti reikia gan nemazai pinigu isleisti ir labiausiai uzknisa detaliu suderinamumas. Spring snaiperiu populiariausi du variantai yra VSR 10 klonai ir mano manymu APS2 klonai. AEG yra gerai tuom, kad yra gearboxas ir perki detales pagal jo versija (V2, V3). Tai viskas priklauso nuo ar tu nori tureti toki kuriam detaliu lengva gauti, bet gali buti maziau patikimi, ar tu nori tokio kuriam gali buti sunkiau rasti detaliu ir yra patikimesnis. Bet problema spyruokliniu yra tai, kad kai renkiesi detales gali greitai gautis labai brangiai, bet kadangi tu ketini pirkti upgrade kit'a tai nelabai matau problemu.
  3. Sveiki visi snaiperiai, norėjau paklausti ar kas nors iš jūsų turite A&K gamybos M24 snaiperį. Iš airsoftas.lt pirkau orginaliai WELL MB03, bet atsiunte šį ginklą su dviejomis dėtuvėmis, su kuriuo dabar turiu problemų - dėtuvės. Pradžioje nežinodamas, kad turiu ne MB03 pirkau VSR10 apkabų (kadangi MB03 yra TM klonas) ir galvojau, kad tiks ir panašiai. Kai dėtuves atvežė iš Lenkijos, net netikrinau kadangi galvojau, kad tiks, bet pameginęs įdėti labai nusivyliau. Tai panaršęs kituose forumuose neradau neivienos parduotuvės internete kuri turėtu šiam modeliui apkabų. Šis ginklas yra CA M24 klonas ir CA snaiperiui su dėtuvės modifikacija galima įtalpinti Snow Wolf M24 dėtuvę. Tai nusipirkau tų dėtuvių ir pamačiau feedinimo bokštelį. Jie feedina visai kitaip (A&K dėtuvė kaip paprasto AEG, o snow wolf turi ilgą bokštelį kuris įsideda prieš ginklo vamzdį). Viso šio post'o esmė paklausti, ar jei kas nors kitas turi tokį patį ginklą kaip aš ir ar kiti yra susidūrę su šita problema.
×
×
  • Sukurti naują...