Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

siggis

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas siggis turinys

  1. Jei tik tiek reikia keisti tai lieka tik laidai ir mosfetas - visa kita jau is gamintojo sudeta. Bet - apie tai as nepagalvojau - detuve 120 bb's paseti keliais paspaudimais ir paskui puse zaidimo laiko detuves pildyti nera geriausias variantas. Manau 7.4v li-po bus per akis. Aciu visiems uz nuomone.
  2. Jei gerai cia viska supratau tai norint statyti 11.1v Li-Po reikia patobulinto gearboxo. O kas ten tobulinasi ? metalinai dantraciai, stumoklis su metaliniais dantim, aliumine stumoklio galva, laidai, "mosfetas", - ko ten dar reikia?
  3. Sveiki, esu žalias čia ir turiu klausima Gavau toki žaisliuka http://airgunz.ru/strikeball/2012/09/22/obzor-lct-tk104-nv.html jis be akumuliatoriaus ir pakrovėjo - noriu paklausti koki akuma rekomenduotumet, nes turiu noro kuri savaitgali pabandyti atvykti i žaidima ir sudalyvauti. Kaip supratau is to kas parasyta sitoje temoje, tai vieni akumuliatoriai maziau reikalauja prieziuros ir ju eksplotacia paprastesne kiti yra sudetingesni bet gali padidinti greitosauda - cia kaip grazus ir protingas :) Manau isigyti Ni-MH 9.6v, tik ar jo uztenka 4-5 val. zaidimo ( bunkeri vienu paskaudimu tikrai nesiruosiu paseti ) ? Ačiū
×
×
  • Sukurti naują...