Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pasiutes<><

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Pasiutes<>< turinys

  1. Posted Today, 08:24 AM aš tai nelabai įsivaizduoju, prašau man paaiškinti, kaip antsiuvai padės išspręsti maklaudizmo problemą? Visi mes esam pasislepe po kaukem, ar veido kitom apsaugom ir neaisku kas per asmuo pries tave randas, o ansiuvo pagalba zinosi kas tai per asmuo, o to pasekoja bus lengviau atpazinti nesaziningus zaidejus ir jau imtis tam tikru veiksmu ispresti problema.
  2. Posted Yesterday, 11:02 PM Antsiuvai būtų gerai, bet ką daryt jei prie anturažo nepriklauso? (Nors aš ir taip labai išsiskiriu...) Na manau ansiuvas tikrai netaptu labai riški žime ant kamufo, nes jame tik nikas bus. Posted Today, 12:58 AM Del vardinio antsiuvo pritariu, bet sitas dalykas butu sunkiai igyvendinanas. Nevisi ji pasidarytu del ivairiausiu priezasciu. Sprendimas butu kad tuo uzsiimtu vienas asmuo kuris su tokiais dalykas buvo susidures ir gerai visiems zinomas. Paskelbti data iki kada butu renkami pinigai (pervedant tam asmeniui i saskaita su reikiama informacija) ir kur bus galima atsiimti vardini antsiuva. Manau tai butu efektiviausias ir pigiausias variantas. Del pinigu pervedimo abejoju kad rastume toki atsakinga žmogu, beto tikrai yra žmoniu kurie galetu ji matis pasidaryti nes rankos ne iš šiknos auga. O del datos paskirimo pilnai galetu prisideti ir forumo prižiuretojai, titulinem forumo lape ryškai iskirenčiai parašyti tai, tada tai butu lengviau igivendinama
  3. Dėl vardiniu ansiuvu aš pilnai pritariu, tikrai padėtu maklaudingo siutvacijose ir šeip tai yra puikus pasiulimas, bet kokioje siutvacijoje
  4. Mano nuomone žmonių sąžiningumas turi priklausyti ne nuo vietos kur žaidžiam.
  5. Jo visiškai pritariu nemirtingieji ar kaip juos bepavadinsi labai gadina žaidimą. Kaip teko susidurti su tokiu žaidėju, paskutiniam žaidime, turinčiu netik pora gyvybių bet ir gebėjimą nešioti daiktus būdamas miręs. Aš ir dar vienas kolega priėjom vos ne prie žmogaus 0,5-1m atstumu ir nukreipę ginklus sakom pif-paf, tačiau žaidėjas netik apsisuko ir suleido i mus iš tokio atstumo nebloga serija šratu, bet būdamas jau kaip ir nukautas, pasiėmę pasislepiąs daiktą dėl kurio ir vyko kova ir kaip dvasia praskridęs iki savo bazes nunešė ją, tuo pasekioja komanda gavo dideli pranašumą... Bet esmė yra ne tame, kad priešai gavo pranašumą, o dėlto kad net "seniai" patiria žaidėjai taip elgęs!
  6. Ieškau žmogaus, nicko/vardo nežinau, kuris Arturui sake savo tel nr., o jis jam sake skype ir dar kalbėjo apie airsoft žaidimus, tas žmogus atsimenu dėvėjo http://militaria.netai.net/l/1_html_eb0e7f5.jpg toki dalyką tik visiškai balta. Susisiek su manim per PM.
  7. Dėkui visiems už gerą žaidimą, o gamtai už nuostabu orą =)
  8. Jai susitvarkysiu ginklą, busiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/user/6254-pasiutes/
  9. Busiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/user/6254-pasiutes/
×
×
  • Sukurti naują...