Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Siera

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Siera turinys

  1. G36KV Buvo menku problemyciu tik isemus is dezes. Eiline AEG beda tai saudo tai ne, tad buvo proga ilyst i vidu. Pakeista guma- ir vel ginklas "siuva". :) Dekui uz patarimus del gerboxo vienam is "vaiduokliu" :) Kas liecia tam tikras ginklo isorines dalis tai g36-am deficitas, net lenku pasiula maza. :) Pries keleta metu turejau G36c- tai visiskai jokiu bedu.
  2. Video vertimas - As taip stipriai isigandau staiga priartejusio plakato, kad pirstelejau ir suvi pirstas atliko greiciau nei mano letos smegenys spejo susivokti situacijoje :)))) Visada yra sakoma, ant ginklo gali buti simtai saugikliu, bet pagrindinis saugiklis yra tavo smegenys. Jei jos nedirba- nu sory niekas nepades ;)
  3. Glockas biski vimdo :) nes kai kur atsitampiau su juo, ir bunant ten kazkodel lb patiko senukas coltas:)
  4. Isklausius jusu komentaru P99 co2 kaip ir atkrenta, teks Glocka imti :)
  5. Tai vat as ir seile varvinu i tris modeliukus, jau kai nusprendziau co2 kad bus, biski susiaurino rata :) ir uzkliuvo akis uz sio monstriuko :) Jei virsyja m/s teks naudot tik treniruotem, o zaidimam bus dar vienas :) Cia kaip merga kad rinkciaus su tais pistoletais, noirisi ir tos ir anos :) bet nesinori ir s... pasiimt, kad poto nebutu numestas i kampa :) coltas 1911 tikrai neblogas variantas, bent jau kovinis tai tikrai :)
  6. Gal kas esat naudoja, jei taip tai kaip jis? http://www.air-soft.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=25&category_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
  7. Man tik antrasis variantas. Nes patirtis parode kad atliekant tam tikrus veiksmus ir uzduotis kai kur , net ir 2 variantas kai kada uzkliuna. Bet tik tu gali pats nuspresti kokio tau reikia ;)
  8. 1. Siera 2. 31m. 3. Klaipeda 4. G36KV 110m/s 5.
  9. Elektriniai minusas- zaislai, pliusas ekslotavimas ziema, Kaip ir nueina i antra plana, lieka co2 ir dujiniai Taip kitu nuomone vertingas dalykas :) Gal kai kam ir juoka sukels tas klausimelis, bet nemazai laiko pralaksciau su AEG ivairaus tipo, tuo tarpu pistoleto taip ir neteko isigyti :)
  10. Siera

    stg44 ar ak47?

    Ginklas senas, o aplinkos stebejimui pasitelke NT :) Tai kaip cia kaip ir atsilike, bet kaip ir aplenke nemazai saliu :)))
  11. klausimelis. tiksliau patarimo reiketu del pistoletu (glock17/ colt1911) co2 dujiniai ar elektriniai? ka patartumet? Is anksto dekui uz ats,
×
×
  • Sukurti naują...