Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

svaika99

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

svaika99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Tu ką rimtai debilas? Nesu nolaiferis kaip tu, paskaityk knygas, gal protingesnis patapsi, bet sunkiai tikėtina...
  2. Jei kas man yra daugiau nei 14 metų, visą tai darau dėl ekonomikos projekto, mano grupė pasirinko tiro idėją ir mums reikės sukurti verslo planą, dėl to ir anksčiau klausiau apie tiro pastatą, dabar apie taikinius, nes reikės ir samatas susiskaičiuot, todėl tiesiog norėjau pasikonsultuoti, nes kiek supratau šiame forume turėjo būti tai išmanančių žmonių. Ir dar... aštuonesdešimt aštuntuko pavadinmą 88mm KwK 36 ištraukiau ne iš wiki ar google, o iš savo galvos, nes ką jau ką, bet istoriją tai suprantu. Ir labai dėkoju už suteiktą informaciją ir skatinančius komentarus :))))))))))))
  3. Skaityti moku, supratau, kad .22 neprilygsta Airsoft ginklui, tačiau norėjau pasitikslint. Dėkui tau už vargą rašant komentarą. P.S .44 taikinių nedėjai, tai reiškia nesu debilas, už kurį reikėtų tirą atidaryt. P.S.S esu mokinys, taigi neišmanau labai daug apie ginklų kalibrus, tačiau suprantu, kad .22 šiek tiek skiriasi nuo 88mm KwK 36, aišku, jeigu tu pats supranti kas per daiktas yra 88mm KwK 36. P.S.S.S jei norisi pizdavotis, tai gali iš viso nerašyti komentaro. P.S.S.S jei pats net nebandei kada nors atidaryti tiro tai tikriausiai ir nesupranti su kokiais sunkumais gali susidurti mokinių grupė ir rašydamas "Ir iš viso - jei jau taip viskas sudėtinga, gal už tave tirą atidaryti?" parodai kokio "aukšto" intelekto esi.
  4. Sveiki, aš noriu internetu įsigyti taikinių į kuriuos būtų šaudoma airsoft ginklais, internete radau keletą, tačiau nežinau ar jie tiktų šratasvydžio ginklams, tai va, labai padėtumėte jei pasakytumėte ar šie taikiniai tinkami ar ne ir galbūt žinote kitų svetainių, kur būtų galima rasti taikinių:). Ir tiesiog kokie taikiniai tinka šratasvydžiui? :) Štai keli taikiniai: 1. http://www.walmart.com/ip/Do-All-Outdoors-.22-.17-Rimfire-Spin-Cycle/21169606 2. http://www.walmart.com/ip/Do-All-.22-Auto-Reset-Target/20371302 3. http://www.walmart.com/ip/Do-All-.22-Steel-Round-Up/20371303 4. http://www.walmart.com/ip/Birchwood-Casey-Gallery-.22-Rimfire-Resetting-Target/19341111 Iš anksto labai dėkoju:)
×
×
  • Sukurti naują...