Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Aivaras84

Members
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Aivaras84

  • Gimimo data 08/23/1984

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4SD

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas

Aivaras84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. dekui uz svieciamaja medziaga :D nu ryt bandysiu pagal visas instrukcijas surinkt :) permeciau akim medziaga ir jau maciau keleta savo rinkimo klaidu :D
  2. nu jo, issamu... :D ta prasme laisvumai? dantraciu laisvumai kurie reguliuojasi su saibutem? ar patys dantraciai turi kazkokia seka kaip juos sudet? man reikia tikslesnes informacijos kur ieskot galu.. :)
  3. visus kontaktus perziurejau- nera jokiu pazeidimu... padekit nes jau klimstu i nevilti... :wacko:
  4. akumai isbandyti du- LiFePo 9.9 1100 ir NiMh pakankamai galingas, laidai nera ploni, o jungtys T formos.. anksciau variklis suko gerai, tai irgi vargu ar variantas..
  5. tesiu tema toliau... sudejau visus "vedarus" i G&G kiauta ir reikalas toks- jei saudau ant semi ar auto ir stumuoklis gryzta bent jau iki cilindro vidurio- toliau saudo kuo puikiausiai, bet jei stumuoklis sustoja mazdaug tam tarpe tarp vidurio ir galo(kai buna labiausiai sustumta spyruokle)- nebesaudo!!! patarkit kas nors kame cia saknys? Keistos dalys: viduriai is DBOYS i G&G, kontaktu grupe is DBOYS i G&G, stumuoklio gumele
  6. sveiki parapijieciai :) iskilotokia beda- skilo mano DBOYS M4SD gearbox'o korpusas, nusipirkau G&G korpusa, viska sudejau, bet jis nelabai nori veikt- stumuokli varikliukas datempia iki pat galo ir uzstringa, ir paskui jei spaudineji gaiduka, toks vaizdas, kad neuztenka jegos.. Gal kas buvot susidure su tokia problema, ir galit kazka patart? jau pavargau ardyt ir vel surinkinet... :)
  7. berods radau beda... :) tiksliai zinosiu tik tada kai surinksiu ir pabandysiu, bet is pirmo zvilgsnio panasu kad gear boxo kiautas luzo..
  8. ok, ryt reiks bandyt ziuret sita varianta.. Reiks dar pasiskolint hop-up'a pabandyt pasikeist... Nu jei kas nors dar turi kokiu nors patarimu- atviras pasiulymams.. :) o reik susiremontuosiu- pranesiu :)
  9. siaip kazko ispudingo nelabai galiu papasakot- pirkau deveta, o zmogus is kurio pirkau nelabai pasizymejo iskalba, tai nieko jis man nepasakojo.. Tik buvo plysus hop up gumele- ja pakeiciau nauja. daugiau nelabai ka galiu papasakot... O jeigu antras variantas-nozzle- tai issiardzius turetu matytis kazkokie pokyciai ar nelabai?
  10. pas "likimo pusbroli" problemele, kaip sakoma, tokia pati tik kitokia :D del silikono tai velnias zino ar cia beda, nes sian issiardziau ginkla, isvaliau vamzdi, pabandziau saudyt- sudas gavos, vel isardziau, vel isvaliau, ir taip kelis kartus... Ir hop up'o gumyte jau itaikiau kiek imanoma tiksliau, tai jau net nezinau kokioj ruroj slieku ieskot.. O nozlas gali tam turet itakos ar nelabai?
  11. situacija tokia- kai pradedi saudyt is pradziu issauna viena, antru suviu-tris, treciu suviu- du, ketvirtu-tris, penktu- viena ir t.t. hop up gumele nauja. kartais buna kad nustojus saudyt, ir nuleidus vamzdi zemyn isrieda pora bbs'u is vamzdzio. Kur galetu but beda? perskaiciau tema, kad nepaduoda bbs radau daug klausimu ir sprendimu, o kad paduoda per daug neradau :) dekingas iz anksto uz atsakymus ;)
  12. prisiskaiciau cia informacijos daugiau nei reikia :D bet va to kas domina neradau.. Tai va, klausimas butu toks- kuo skiriasi LiPo nuo LiFePo? kad kazkoki vidiniai elementai skiriasi tai suprantu, bet ar akumuliatoriu veikimas kazkuo skiriasi ar ne?
×
×
  • Sukurti naują...