Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

sarachem1

Members
  • Pranešimai

    68
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas sarachem1 turinys

  1. Eik jau, tave gerai prisimenu, sušikai musu pusej visa žaidima RH II. =)Moar vanagas, nope?
  2. Ok, ne VIP, tiebunie bus VIP sindromas. Dabar viskas atitinka, ne? =) Ne šudas ir myžalai, o vemalai ir šudas =) Tame ir beda. Del vyru-ažuolu pasiuliau susitikt ir pabendraut лично.
  3. Tau netinkama, man tinkama. Tu, pvz, aiškus ir neginčytinas LSB VIP atstovas =) Su visa derama pagarba... Nes pasiputimas ir veteraniškumas просто зашкаливает =)
  4. UNO, aš rašiau keleta kartu, viena karta berods tiksliai po tavo postu. Nepatingek, atsuk.
  5. Nestumk nevilties, Meška =) Vien pažiurejus i tavo avatara verkt norisi... Maskvos olimpiada... Na tu supratai.Viskas tas aišku su tom ekstrapoliacijom. Smelio deže pilna piktu vipu, suspaudusiu rankutese po savo kastuveli, ner vietos ten jiems seniai, ta suprantu. Yra du budai pagerinti situacija - pasidaryt kaip tu sakai vipu ir bandyt tylpt ten, arba išgrust visus out trumpam ir truputi padidint smelio deže (renovacija), arba tiesiog persikelt i pliaža =) Я надеюсь ты понял аллегорию. Для других переведу. renovacija - tai LSB GM žaidimu ir žaideju draugiškas bendravimas siekiant gerinti airsofto kokybe. Apsikeitimas idejom, klausimu aptarimas. pliažas - tai LSB GM ir žaideju visapusiškas bendradarbiavimas iki bendru dideliu žaidiminiu projektu kurimo.
  6. Jei žiureti del "veteraniškumo" tai aš seniai vipas =) Ne apie tuos vipus kalba eina.
  7. Da nu nafik. Kur prieš tokia ex machina pašokinesi... Tiesiog nedarysim daugiau žaidimu, ir tiek. Manau busiu non grata lukos ir kitu pasiputusiu vipu žaidimuose, gal busiu pabanintas amžiams forume - bet kaip ir sakiau - сгорел сарай, гори и хата =) Tiesiog nežaisiu airsofto, nes neliks žaidimu, kurie bus idomus asmeniškai man. Tikrai nesu suinteresuotas kažka revolucionot čia, kaip kitiem iš dideliu akiu gali pasirodyt. Interesas tik idomiu žaidimu vystyme. Jei ju butu daug ir geru - galečiau ir pats pažaisti, pagaliau.
  8. Nera problemos kai tokie žmones buna kiekvienas pats sau. A vat kada jie subega kruvom paspardyti naujoka arba nestandartiškai mastanti žmogu, naudojant mordoratoriaus ar despoto teises, tai problema.
  9. koks tu vipas, as tarp racoon'u nei vieno vipo nepastebejau =)
  10. Gringo - suprask - mAvis gerai paraše. Rankos nusileidžia kai luka ir kiti vipai šaiposi iš nauju ideju ir koncepciju, kiša pagalius i ratus.Patys daret geimus ir žinot koks tai neblagadarnas ir sudetingas dalykas, reikalaujantis kurybyškumo ir visu orgu sutelkimo - ir fizinio, ir protinio. Yra resursu, bet nera ideju - padarom bendra mega geima, ta irgi siuliau gamemasteriu klube.
  11. problema reikia spresti kol karšta. Kitaip pasimirš, VIPai viena kita pabanins, ir toliau ižeidines ir šaipisis, stums erzaca ir pusfabrikačius.
  12. Ir dar, tu tikrai manai, kad pasiputusiu "veteranu" (toliau VIP) problemos nera? Nei forume, nei žaidimuose, nei offgame?
  13. Arogancija? Tikrai ne. Lengvai bendrauju su skirtingo budo žmonemis. Viena karta jaunysteje netyčia užbridau pas ugolovnikus, kurie iš pradžiu norejo apvogt ir sudaužyt galva, bet butent mano lengvo bendravimo talentas padejo man su jais susitarti ir net pagerti kartu) Visi žmones, ir beveik su visais galima susikalbeti.Tada mertviake gal buvau pavarges, ar tiesiog ne nuotaikoj. To Deimos: А зачем нам кузнец? Нам кузнец не нужен! (с) =)
  14. Šablono nublokšti?) Turejau omenyje butent susitikima. Turejome keleta su ivairiu komandu atstovais, gerom progom ir nelabai, bet visada baigdavosi konstruktyviai.
  15. Sakau, aš vpolne adekvatnas čelas =) Tiesiog bendravimas ne žaidimose, o forumuose, sudaro neteisinga ispudi.Kas dalyvavo vilku žaidimuose ar mane pažysta asmeniškai galetu patvirtinti. Gal luka vanagams priplepejo kad aš valgau kudikius ir geriu krauja, nzn =)
  16. Aš ne sakiau kad tu ne amfibija, не передёргивай, Саламандрыч =) Butelis good, neišsisuksi =)Valgyti šuda - čia kalbos figura, sugalvota ne manes, negatyvaus atspalvio ne nešanti. Aš išvis nesu agresyvus ar piktas žmogus. Pasiulymas yra - susirinkti FIZINI suvažiavima. Gal koki garbingo airsofterio kodeksa sukursim. Ta irgi siuliau.
  17. Tai kita karta rašyk kam skirtas postas, buk geras.Vat man idomu, ar mane palaiko koks išprotejes iš vanagu? Abejoju. Manau, kad niekas iš vilku nepalaikys ir jusu. Sakau, susitinkam, pakalbam, kodel ne?
  18. Kur tu pamatei, kad vilkai čia prie kažko? =)
  19. Tu jau bandej rašyti, i tema nesigavo, daugiau turbut neverta.Džeimsas nepratrine, o pakeite postus. Iš GM klubo nepabegau, o išejau, nes Luka pasiule gydytis. Jusu VIP šobla ten, jokiu naujoviu nenorit. Sakai patinka-nepatinka. Užeina naujokas paklausia - ar bbs spalva turi ryšio su ju svoriu. Subega VIPai ir davai spardyt kojom. Iš kur tokia neapykanta? Atsipeikekit. Aš toks pat vilkas kaip tu amfibija, tarp kitko =)
  20. Ar su manim? =) Man atrodo nevisai taip, gal kažka sumaišei.
  21. Wow, pauksčiu kalba manau vanagams daugiau pažystama, nei vilkams.Tokia kruvo vanagu subego, tu pažiurek... No one leave behind, или как у вас там, на диком западе? =)
  22. To UNO: Sakau gi, стрелка нужна. =) Temos nebus, VIPai liks, airsoftas eis degraduot.
  23. Su pingu čia prišienavom давеча iš kulkosvaidžiu...
×
×
  • Sukurti naują...