Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tom500

Members
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Tom500 Pranešimai

  1. Rekomenduočiau A&K PJ25 nes apie ji galima surasti daug informacijos  (pvz. http://www.airsoftsniperforum.com/43-longrange-aegs/892-holy-grail-building-your-dmr-aeg.html) , turi prailginta gearbox v2( padės pasiekti didesniu atstumu). Apie APS nieko gero nesu skaitęs,  bet dažnai vadina  Another Piece of Shit, apie Jing Gong 0447A AU-4G (AUG4) jų svoris gan nemažas todėl jei krenta dažnai būna skila abs korpusas.

  2. Sveiki taigi neseniai (2015.02.14)  užsakiau iš gunfire siuntinį. Laukiau pirmą savaitė iki trečiadienio tada jiems parašiau, o jie atsake kad  „labai daug siuntiniu reikės palaukti 4-6 dienos “ laukiau dabar iki antradienio parašiau atsake kad vėl „labai daug siuntiniu ,bet pasakė pasakys Tech Dept manager kad sutvarkytu siuntinį  kuo greičiau, taigi norėjau paklausti ką daryti ? Kantriai palaukti pora dieneliu ar jiems vėl rašyt ?

  3. As siūlau iš minetų pardavėjų atimti ir padalinti visiem. Žinos kaip nažyvatsa ant normalių pacanų!!!

    Arba tegul užsideda 2% ir pardavinėja. Tada DĄUG DĄUG pardOs ir visi gyvIĄnsim Ylgai ir lĄimingai.

    AMEN!

     

     

     

    Vaaaagyys visyyy. ŽulikĄy.

     

     

    Viską atimti ir padalinti! O kas nepasidalina, sunaikinti!

    Per ilgai jau kentėjom šią neteisybę. Graudu matyti kaip šios srities oligarchai ir toliau lobsta. O eiliniai žmogai, toliau skursta ir toliau ir giliau vis grimzta į neišmokėtų paskolų liūną.

    Burkimes visi už vieningą tikslą, už teisybę ir už vaikus snarglėtus.

     

    Kiek butelių išgerei ?

     

    Nuotrauka

  4. Jeigu keisi vamzdelį į ilgesni tada reikės keisti ir cilindrą nes kaip sakė "Depsas" bus problemos su kompresija. Airsofte vamždelio ilgis nedaro daug įtakos  taiklumui ir atstumui. Kaip gerai pasakė man užsienio forumuose , geriau savo stock'ini vamzdeli išvalyk su alkoholio ( man tai labai padėjo) , bet jei vistiek norėsi nupirkti nauja vamzdelį tai nupirk  tą , kuris skirtas tavo ginklo ilgiui , o dėl taiklumo ir atstumo. Didžiausią įtaka daro 

    1. Hop up 

    2. Kompresija ( kad po kiekvieno šuvio fps arba m/s skirtumas butu ko mažesnis ) 

    3. Geros kokybės bb's ( 0.25+ ) 

  5. Vamzdis nuotoliui gal ir neturi įtakos, bet taiklumui turi... Dar kuo arčiau 6.01 mm diametro, tuo grupės krenta mažesniu "pasibarstymu"...

    Siauresnis nereiškia geresnis. Jeigu kalbama apie "sniper" tipo ginklus tai 6.01 idealus bet pastačius ji i aeg bbs strigs dažniau. 6.03 yra ta "sweet spot" aeg'ams ir dar neužtenka kad vamzdis būtų siaurus dideli įtaką daro kaip viduje ar jis "smooth" ? Kad vamzdelis veiktu gerai turi buti "smooth" ir siaurus taigi ir reikia atkrepti dėmesį kas gamina tą ar kita nes pvz: PDI 6.05 visada bus geresnis nei koki element 6.03. 

  6. Žinau kad korpusas iš plastikos bet labai daug dabar aeg is ABS plastic padaryta. Karaiuk.lt nuomuoja aeg kurie is abs plastic ir atrodo viskas ok. JG daro G36 modelius iš abs plastic bet turi labai daug geru atsilepimu tai aš manau čia nieko blogo jei is korpusas plastmasinis. Mane domina ar ICS M4A1 patikimas aeg , ar lengvai surasti jam detalu , kiek maždaug gali iššauti bb , kaip jo vidinės dalys it t.t.

×
×
  • Sukurti naują...