Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

robin

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profile Information

  • Gender
    Male

robin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. vipai ir gali sudaryti klana, o slaptazodzio pakanka vieno, jei cia istikruju nesupratai ka norejau pasakyti
  2. kaip ir minejau vipais daro slaptazodziai, kuriu pagalba galima regulioti visa eiga sau naudinga linkme.Galimai egzistuoja klanas kuris regulioja viska, jei sitas pranesimas dings , tai patvirtins.
  3. Noriu kad griztumet prie temos , paskaitykit koks pavadinimas. Esu naujokas bet jau matau kad yra problemos kurias kazkas nenori spresti. Ar yra kokie apribojimai, rasinejimui i tema, nepriregistravus i komanda ar i laisvai samdomus karius?
  4. Mavis tu profas. Labai gerai sedliojai 2 punktus. Patariu visiesm atdizdiau atkreipti i jos demesi!
  5. Parasysiu i tema, nes jau nori baninti. Paskaites supratau kad VIPai tikrai yra, kai kurie net save jais vadina ir kazkoks klubas yra kur jie renkasi. Tai paviesinkit tos VIP'us, nes kiek supratau daugelys ju nezino, ir tada galesim paklaust ju .
  6. J Vycia ne tau vienam ir dar i PM raso ka turiu daryti kur zaisti kur nezaisti ir t.t. Viskas cia aisku trina viska tas kas turi slaptazodzius. Gal kas zino kieno sitas forumas?
  7. Man atrodo kad kazkas sioj benruomenej turi tam tikras galias ir bando regulioti visa Lietuvos judeima sau palankia linkme. Reikia surasti kam tai gali buti naudinga ir kodel , iskarto bus atsakymai i daugelis klausimu. Butinai reikia salinti priezastys, kitaip bendruomene gali suskilti ar net subyreti. Kas sutinka ?
  8. Jei skaitei savo patarimus tai dideles problemos panasu pas norinti patarti. Kaip ir paskutinis patarimas '' nekomentuoti '' man pvz. neaisku kodel.
  9. Cia lecia ne konkreciai si zaidima , o bendrai. Darykit jus kaip norit, cia tik pasiulymas buvo. O jusu pasiulyas bandyti suorganizuoti kazka priimtas. Tikiosi artimoju laiku kazkas ir pavyks.
  10. sutinku su lukashenka, reikia ivesti baudas, nes dabar zmones sau planuoja, perveda pinigus, o veliau zaidimas atsaukiamas . Atgal pervedami pinigus organizatoriai nuima banko mokescius. Siuau jei zaidimas atsaukiamas del ogranizatoriu kaltes jis privalo grazinti dvigubai pinigu kiek buvo sumoketa. Tada organizatoriai 3 kart pagalvos ar skelbti zaidima .
  11. Reikia Vilniuje padaryti 235. Kam i ta Latvija vazioti. Man atrodo nesurirenka zmones, gal nepatinka tokie zaidimai. Mazai ka bendro larp turi su airsoftu.
  12. O gal ir visai nieko butu toks zaidimas. Planoju , ir pabandysiu ikalbeti dar kelis naujokus
  13. Aciu uz patarimus. Informacijos pilna, dabar bandysim regulioti.
  14. Isigyjau AK firmos SVD ir CO2 komplekta. Gal kas zino kaip sumazinti greiti nes saudo 260+ m/s greiciu Arba gal yra meistras kas gali sureguliot lygiai 200m/s
×
×
  • Sukurti naują...