Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

eyxoR

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Jau greitai.
  • Komanda
    N/A

eyxoR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Laba rytą, Kiek girdėjau, kad iš co2 pistoletų reikia išiminėt balionėlius, o aš palieku nes kažkaip nesinori traukinėt. Ar čia normalu, kad naujas pistoletas iš to balionėlio co2 išleidžia maždaug per dieną? Ar reikia silikono co2 dėtuvėms? Jei taip, tai kur jį užpurkšt? Skaitinėjau, bet atsakymo tinkamo neradau. Dėkui už atsakymus.
  2. modelis ne blow-back, todėl man rodos nebus labai daug judančių dalių. Gal galit patart su kuo sutepinėt, ir kurias ginklo dalis?
  3. Laba vakara, norėčiau paklaust, kokios priežiuros reikia co2 pistoletams. Ar juos reikia "sutepti", valyti, ir t.t.? Kokios problemos gali iškilti ilgą laiką naudojant? Ar reikia išimti co2 balionėlį nenaudojant ginklo? Pridedu pistoleto nuorodą: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-1860-Sig-Sauer-SP2022-KWC-Full-Metal-ASG-C02.html P.S Šis ginklas man būtų tik pašaudymui į taikinius, tai labai daug nesitikiu. :)
  4. Nenoriu lyst y gincus, bet nerasant lietuviskomis raidemis reiskia kad vaikas? :) As pateikiau klausyma, tai jei galima atsakykit, o nesikabinekite prie raidziu. Nezadu as dar y tuos musius eit, zadu taip su draugais pasisaudyt. Jei uzkabins, va tada :)
  5. Bet va, zmogus raso kad ginklo virsus metalinis , nors airsoftas.lt raso kad is plasmases, nors visuose youtubes reviewuose sako kad virsus metalinis. P.S cia versija tiktai kad su didele buoze.
  6. Ka pasakytumete apie sy AEG http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/AK_modeliai/AK47S_CM kaip pirmajy airsoft ginkla. Kokios jo tiuningo galimybes, ir ka jame reiktu keisti?
  7. http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-915-Karabin-AK-47-CM-028A-tactical.html dar norejau pasiteraut del cyma firmos, apie ginklu kokybe. Ka pasakytumete apie sita kalasha virsuje?
  8. Laba vakara, Noreciau paklausti jusu nuomones apie JG M5-J ginkla. Kiek girdejau, kad pirmas airsofto ginklas turi buti AEG. Noreciau suzinot apie tuos kiniskus gaminius ir ju kainos ir kokybes santyki. Siunciu lenku saita is kur zadu jy pirkt, kaina nebrangi taciau nezinau kokybes del to noreciau suzinot patyrusiu nuomone http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-607-Model-M5-J-JG.html Pridedu sio ginklo reviewa: - Is anksto aciu, eyxoR :rolleyes:
×
×
  • Sukurti naują...