Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Paulius012

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Paulius012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, įsigijau naują KWA g19 gbb, viskas veikia puikiai, tik norėtusi sužinoti ar normalu, kad išorinins vamzdis šiek tiek kliba (kai pajudini), vizuliai atrodo, kad jis niekur nepabėgs ir laukosi savo rėmuose, tik ar turi būti tas laisvumas? Ir dar vienas klausimas, dėl dėtuvės, instrukcijoje parašyta, kad po šaudymo dėduvę laikyti tuščia, be dujų, o šiam forume radau priešingą teiginį, norėčiau sužinoti, kaip vis dėl to geriau daryti. Iš anksto dėkoju už informaciją, labai reikia Jūsų pagalbos ;)
  2. Sveiki, ketinu pirkti Glock 19 GBB, radau du, mano galva tinkamasius variantus - https://aic.lt/airsoft-pistoletas-gbb-glock-g19//prod_793.html KWA/KSC ir http://www.airstrike.lt/airsoft-ginklai/pistoletai?product_id=725 ASG/KWA. Kainos beveik vienodos, tačiau šiek tiek techniniai duomenys skiriasi, dėl to ir prašau Jūsų pakalbos. Kuo (ar) skiriasi KWA/KSC ir ASG/KWA gamintojai? Iš anksto dėkoju už informacija. P.S tai būtų mano pirmas airsoftas, nenoriu apsištaut.
  3. Sveiki, ieškau el. arba realios parduotuvės Lietuvoje, kur galima būtų įsigyti Tokyo Marui Glock19/17 GBB. Kalba eina būtent apie šį gamintoją ir modelį. Niekur nerandu TM gtamintojo, būčiau dėkingas jei mane apšviestumėte. Ačiū.
×
×
  • Sukurti naują...