Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

tested

Members
  • Pranešimai

    67
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie tested

  • Gimimo data 09/03/1981

Previous Fields

  • Ginkluotė
    su 27

Profile Information

  • Gender
    Male

tested's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. nevisprotis tavo tevas, kad tave padare... kombainuj reik traktoristo teisiu ir kitu doku ir juo vazinet, bet kur isvis negali, su fantazija pas tave viskas ok, KOMBAINA SU ZAISLAIS LYGINT... :lol: EIK GERIAU UKININKE IESKOT ZMONOS :lol:
  2. paskaityk paskutini proto gumbe 4 paskutini komentara ! taip tu negali list i privachia teritorija, bet jei ji nera apsaugota, be zenklu ir tt. tau policija nieko negali pareikst, nes tu nieko nepazeidej. ji gali tik islidet, jei aisku jie galvoja, kad tu gali ten padaryt kokia zala.
  3. del tuo atvejo kiek girdejau, ten ne pats straikbatas mete, o kazkokie zaliotni, taigi tiesiog suklydo biski ir tiek, o burbala pust galima iki begalybes, tuo labiau valstybe turetu pasirupint savo saugomais objektais, kad jie atrodytu saugomi, o ne kartais kazkas praeina, ten isvis nelabai gali buti koks konfliktas, nes visos puses neteisios.
  4. ten gal tie 4 komentarai ? jie nieko nesako, neitema visikai, ten parashyta tai ka ash bandau isaiskint, aishku jei jus ateisint pas nuosavo namo kiema ir zaisit ten... va tau ir privachios valdos pazeidimas. a apleisti objektai visai kas kita, tu ten rizikuoji tik susi zeist pats.
  5. a kur matai kalba apie privachia teritorija ? ir kas yra privati teritorija ? nu panagrinekim --- privati teritorija tai yra tokia teritorija kuri turi savininka, fizini ar juridini asmeni, ji turi buti aptverta, saugoma, uzrakinta, turi buti ispejemeji zenklai informuojantis apie teritorijos ribas.... teritorija kuri yra uzleista, be zenklu, tvoru, apleista, nesaugoma, yra povojingas objektas, kuris turi buti aptvertas (nes shiap sulauzius koja karo buvusioj bazej be tvoru) as galiu pareiksht savininkui pretenzija, nes avarinis objektas yra lengvai prieinamas. toliau jei savininkas nezinomas, ar neidentifikuojamas, ash galiu net paimt ta apleista baze savo nuosavyben, bet jei savininkas atsiras as turesiu grazint, bet visas islaidas patyrtas del shio objekto islaikymo, tvarkymo tures atlygint tikrasis savininkas. :lol:
  6. tai chia visi bendrauja tik su manim, gan didele tikimybe, kad taip norejai man prichamint... :lol: atsiprasau jei klystu :lol: ar as klystu ?
  7. tai man gal reik derint su valstybe kur man tenisa, ar basebola pazaist ? :lol: valstybes nuosavybe yra viesha teritorija, ka noriu ta darau svarbiausia, kad kitiem netrukdytu... skirtumas tarp airsofto ir zvejybos tik tas, kad airsoftui dar zvejo bilieto nereik :lol:
  8. vat jums ir airsoftas be hamizmo :lol: va kur chamai didziausi, PING ir SKEPTIK.... o jei rimtai, tai geriau but silpnaprochiu nei ozka :rolleyes: a tuo, kad ozys netvarko :lol:
  9. prezidenturos ir shiaip nieko organizuot negali... shiaip esu susidures su policija, ir ka ? jie tik buvo suzaveti, ir palinkejo gero geimo :lol:
  10. ahaha prajuokinai :lol: suarganizuok, dar tokios linksmos dienos neturejas, bus ka prisimint :lol:
  11. dar karta skaityk, gal man reik savininko leidimo, kad vaikschiot keliais ? skaityk istatymus.
  12. girdit gudroliai SPEEDY ir PACIFIST ...jei jus teises nezinote tai patilekit ! tai yra valstybes zeme, (kaip ir dauguma parku, keliu, aiksteliu ir tt.) tu zaist gali kur nori jei tai nedrumscia ramybes kitiems... tai yra zaslai, argi tau norint su LEGO lauke pazaist reik leidimo ? siuo metu tikrai nieko nereikia, nebent veliau deka tokiu kaip tu kuriems viskas nepatinka istatymai bus pakeisti (STOK I SEIMA) ir isvis udraus airsofta, kad butu ramybe :lol:
  13. tai tu gal ir nezaisk, kodel daug zmoniu turi nezaist del taves ? nusimk gal karuna pagaliau.
  14. kiauras tu, nes pasakom tiki. ir nerashyk jei neturi ka normalaus pasakyt, o tavo mazo pasaulio, kalnu erelio komentarai chia nereikalingi.
×
×
  • Sukurti naują...