Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Paulleta

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Paulleta turinys

  1. Kulka paklydele.... https://video-ams2-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xap1/v/t42.1790-2/11038028_756812961082517_2024433578_n.mp4?oh=b136d51406f31b5b93347aa07fdcb6d5&oe=55930C13
  2. Juodas kulkosvaidininko darbas :angry:http://www.youtube.com/watch?v=ud7LT45ZEuU
  3. Sveiki, ;) zodziu del savaitgalinio pasilakstymo, truputeli pasikeite planai ir zaidimas perkeliamas i sestadieni, tai yra 23 d. kam butu idomu susisiekiam ^_^
  4. Sveiki, Panevezio Razbajnikai ;) gavau ziniu, is klubo "Zalioji' kad birzelio 24 d. bus organizuojamas pasisaudymas, tame tarpe kvieciami ir mes "Laisvai Samdomi" . Kam butu noro sudalyvauti, pasiplanuojam :rolleyes: , musio vieta dar kolkas tikslinama.
  5. Sveiki kariai :) as irgi uz, tai kad sekmadieni pramankstinti raumeni. Gal sakau dar viena susibegima padarom penktadieni... mmh ?? :huh:
  6. Gal sakau kas galim susitinkam si savaitgali, o kita savaitgali galima padaryti dar viena susitikima su tais kurie nedalyvavo. Nes bijau, kad susitikimas gali nusikelti i ziemos sezona :huh: Jeigu bus viskas normaliai, tai neapsiribosim vienu susitikimu :rolleyes:
  7. Gal sakau kita savaitgali butu noro susibegti visiems ir susipazinti, pasisneketi... mmh ??
  8. Tai, jeigu iseina papaisyk keleta adresiuku, kaip tik si savaitgali lexiu i Kauna. Is anksto dekoju ;)
  9. Dekui, visiems, uz nuomones ir pasiulymus. ;)
  10. Paulleta

    Ekipuote

    Sveiki, kariai, as irgi turiu panasia poblema, tai noreciau pasidalinti, tuo paciu atkreipti demesi...!!! Zodziu vienoje is lietuvisku parduotuviu nusipirkau Ciras liemenes replika, su Molle sistema. Isvaizda tikrai normali ir pasiuta kokybiskai, bet pouchai - 'Pauksciu Paradas' ir t.t. vienintelis krepselis, kuris tikrai tvirtai laikosi, tai admin'o. Likusiems krepseliams visiskai nelaiko knopkes, o man nervai nebelaiko... :) Manau vienintele iseitis, tai siustis is kitur.
  11. Labas, Zodziu del to apleisto angaro, tai pasiklausinejau zmoniu ir greiciausiai tas pastatas bus "Panevezio Gelezinkelio" nuosavybe. Kazkaip reiketu su jais bandyti susisiekti ir uzklausti. Kaip suprantu jis ziauriai senas, nuo tarybiniu laiku ir pastato technine bukle nelabai kokia.
×
×
  • Sukurti naują...