Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Bron

Members
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Bron turinys

  1. Sezonas atidarytas !!! :) Aciu visiems uz gera zaidima, ROBOTAS - SUPER, gera mintys :) Depsas - tikrai galima ir yra variantu sturmuoti KPP, gal sturmas buvo ne iki galo organizuotas ir suplanuotas. Bet sturmas buvo siek tiek silpnokas :)
  2. Labai didelis ACIU uz nuostabu zaidima, Anarhistai JUMS BIG RESPECT suorganizavus toki geima :) Zaidima vertinu 10/10 Monstrai - Lenkiu galva pries Jus. Tikrai saunuoliai ir Jusu darba tikrai visi ivertins aukstai, kaip pats pirma karta pamaciau staigiai issokusi is krumu monstra begau greiciau negu olimpiadoj begikai :D Super kostiumai, jei pultum stalkerius ir kitus nakti miske is krumu - del Jusu kostiumu tikrai butu daug infarktu ir psichiniu sutrikimu :D :D :D Kas liecia liemeniu - As savo praradu kaz kur ir tik as vienas is banditu iki vakaro jos neturejau. Minipleas del manes vieno nereikia sakyti, kad "Kaip matau pas VOSTOK tokia tradicija patiems nenesioti liemeniu..." jie visi turejo jas ir naudojo pagal paskirti. Vakare is barmeno ja gavau. Musu kaimynams is Latvijos respect - kariavo organizuotai, sklandziai, taktiskai - tikrai saunuoliai. URAK - MOLODCY !!! Buvo sunku pultu Jusu posta - puikiai organizavot gynyba bei reidus :) Mokslininkai - Jus "svolociai, kad apgavote gera zmogu bandita su deaktyvuota anomalija" zaidymine prasme :) , bet apgavu Jusu su filmuota Barygos galva :) tai gi 1:1 :) bet saunuoliai - buvo labai idomu ir netiketumai tik pagerino zaidimo atmosfera :) Visiems ACIU uz zadima buvo labai smagu :)
  3. Bron

    LEGENDA

    Jeigu bus nuomininkai ir naujokai - paaiskinkite jiems airsoft'o taiskyles smulkiau.
  4. Labai didelis aciu organizatoriams uz puiku zaidima, ypac super-duper skani kose :rolleyes: Tosis - geras vadas, puikiai vadovavo. Aciu visiems uz dalyvavima ir gera laiko praleidima. Nesikartosiu del auksciau isvarintu minusu bei pastebejimu, bet, kai dalyvauja nuomininkai ir tie kurie zaidzia pirma karta - mano manymui, jiems bendrosios taisykles reikis paaiskinti atskirai. Maciau, kad zaide kartais ne pagal taisyles. Dar vienas dalykas del naujoku - tai sakyciau taip, NUJOKAI - idemiai klauskykite instruktazo pries zaidima, nes del JUSU kartais buna nepatenkinimai zaidimo metu. Tai kuris state rastiazkes - labai pasistenge, bet sorry, mes buvom atsargus :rolleyes: Seip viskas SUPER. :rolleyes: Aciu,dar karta visiems uz zaidima. B)
  5. videl na formu pro straikbat, vse dovolny igrami :) konexno pocenil :)

  6. k kakim esio cerberam? ty pro karmeliavu cto li? blin, interesno posmotret na takie igry. v voskresenie ja rabotal.

  7. Jei kaz kas buvo ne pagal scenariju ir komandos improvizavo pagal situacija, tai mano manymui zaidimas tapo dar idomesnis :) svarbiausiai praleidom gerai laika, gavom daug ispudziu ir geros nuotaikos :rolleyes: P.S. Na tas su salmu tai prikolnai atrode,jei dar pas ji butu kardas-automatas, tai butu super :D P.P.S Aciu uz nuotraukas
  8. +1 http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=8084&st=0&p=114392&&do=findComment&comment=114392
  9. LABAI aciu organizatoriams, kad sugalvojot tokia idiomia scenariju zaidimui. Labai buvo idomu, daug ACTION... Poligonas tiesiog super ir lauku, ir misku, ir pastatu. Zaidimas be raisciu - cia zingsnis prie realiosios kovos B) Daugiau tokiu zadimu ateiti... Respect musu priesams (KONTRAI ir Legioneriams) uz tai, kad ne davete mums, pasienieciams, atsipusti. ACIU UZ ZADIMA ir tiems kuria atvyko i si rengini. Nera zmoniu - ne bus zaidimo. B)
  10. Saliut saliut ))) klassnyj RPL :D

  11. a) "Bron" B) 27 c) Vilnius d) AK 74 CM040B
×
×
  • Sukurti naują...