Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

edma

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

edma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. dekui uz patarima, o sekti cia forume ar dar kazkur? ir kiek apytiksliai ta iranga kainuoja? ir i ja ar ieina viskas net ir apranga?

  2. sweikas pirma patarciau tau ginkla issinomot paskuj kazka susiirkt,nesx gali skaudiai prasut su pirkimais.Na kas liecia zaidimus tai juos jau gausi sekt kur artimiausi wyksta,kelius sykius isinomawes suprasi kuom noretum but,tik tada patariu pirkt gynkla.tai wat toks patarymas,kaip pradedanciajam

  3. Dar klausimelis radau nete kad nemazai organizuoja ir iranga isnuomuoja psaisaudymams tik pasiziurejus paskutinius organizavimus keliu metu senumo ar tik neatnaujina jie nezinau, imanoma kazkur nuvykti kad issinuomuoti viska pasibandyti ir tada jau sprest?
  4. dekui uz patarima :) gal dar kas kokia iedeja mestels, o kaip del aprangos reikia kazko spec? (neskaitant akiu apsaugos)
  5. Sveiki esu visiskai naujas siame reikale pazystamas uzsake apie sia bendruomene dave pasaudyti tai uzsikabinau, jau uzsisakiau sioki toki sautuveli A&K SVD dragunov aisku pigus zaislas bet finansu daugiau negaliu iskirti bent jau taip staigiai kiek radau internete ji galima is plastmases pakeisti i metala tai tam pinigeliu po truputi rasiu, taigi noreciau pasiklausti ko reikia kad galeciau su visais pradeti saudytis ar pakaks tokio sautuvelio? ar reikia rimtesnio? dar aplomai cia i klubus istoti kokia procedura vykdoma ar cia kaip koks klubas sugalvoja? labai dekui visiems uz informacija
  6. Savo prisistatymo post'e BUTINAI turi buti shie punktai: Edma 26 Vilnius A&K SVD Dragunov
×
×
  • Sukurti naują...