Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

zoory

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

zoory's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Ar teisinga būtų teigt, kad 7,4v LiPO = 9,6v NiHM ("galios", greitosaudos bendraja prasme), ar kaip tik 7,4 LiPo lenkia/nusileidzia didesnio voltažo 9,4 NiMH?
  2. LiPO 7,4v vs NiMH 9,6v - ar smarkiai skirtųsi šaudymo greitis? (teko skaityti, kad jis beveik nesiskirtų) Ar būtų skirtumas tarp AEG dalių dylimo?
  3. Apsisprendžiau įsigyti ši AEG: http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/M4_M16_modeliai/SR4A1_tactical_carabine , ar geras būtų pasirinkimas? Gal yra geresnių variantų (už panašią kainą)?
  4. Ka manot apie sia kauke: http://airsoftas.lt/Aksesuarai/Veido_akiu_apsauga_%28Eye_safety%29/Comander_Grid (aisku kaklo apsaugas ir saules snapeli nusiimciau)? Kodel kauke? -Noriu zaist su savais (dioptriniais) akiniais. -Na ir nelabai norisi ant rytojaus su apsaudytu veidu i darba keliaut :) P.S. Koks seniau zaidzianciu poziuris i kaukes (gal daugiau ne patogumo, o "pokemonizmo" prasme? Ir toks gan teorinis - i rimta komanda turbut nieks su kaukem nepriima - nes "neautentiska"?
  5. Buvau paziuret RIS versijos ir sio defekto depastebejau... Gal galit kas pasakyt kas ten konkreciau nesueina? Ar del to kyla kokiu problemu (klibejimo, patvarumo) ar tai tik "grozio" problema?
  6. Ka manote apie si http://airsoftas.lt/src/SR4A1_tactical_carabine SRC AEG? Ar III gen SRC nusileidzia ICS, G&G, CA ar TM firmu gaminiam? Is specifikaciju lyg ir viskas labai grazu- plienas-aliuminis..., 3 kartos metalinis gearbox... tai kas su SRC III kartos produkcija galetu buti blogai?
  7. Sveiki, ka galvojat apie siuos AEG: http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/AK_modeliai/AKM_cm.0.39c http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/AK_modeliai/AK47_Tactical http://airsoftas.lt/Airsoft_ginklai/AK_modeliai/CM042A%20AK47_Tactical Svarbiausia butu patvarumas, tai kazkaip metalinis korpusas traukia. Kaip cia su tuo 130 m/s - iseitu, kad pastatuose saudyt negalima? Gal turit kitu pasiulymu panasiu AEG is M ir AK klases, pageidautina su metaliniu korpusu? Papildau: Itraukiu i sarasa ir: http://airsoftas.lt/src/SR4A1_tactical_carabine
×
×
  • Sukurti naują...