Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Darokas

Members
  • Pranešimai

    128
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Darokas Pranešimai

  1. Gerai gerai , be piktumų, jei reikia paprasto atsakymo , tai aš GB tepu Shell Retinax EP2 tepalu, o cilindrą tik silikonu . O straipsnelį nuorodoje vis tik paskaityk , išsamiai aprašyti tepalai, kitą kartą gal ir pravers ...

  2. Kolega, Kalnų Aidai, Jūs kažkoks labai neryžtingas , nugi papirkit tą turbofaną ir gausit visus atsakymus . Matot , situacijos būna labai skirtingos , tai po lietaus , tai pelkėj kokioj , tai pachmielo kiekis didokas organizme , kažkoks rasojimas vis tik įmanomas ,bet ventiliatorius su tuo susitvarko labai sėkmingai.

  3. Turiu ESS su ventiliatorium iš viršaus. Nenuvylė nei karto, dar daugiau - nu nebenoriu aš be ventiliatoriaus su Fairy. Rekomenduoju jamt , kad ir kopiją , tiesiog nėr ką lygint su paprastais , kad ir su spec. danga nuo rasojimo . Ventiliatorius nupučia- išdžiovina stiklą nuo drėgmės , o su feiriais ir kitom dangom stiklas vis tiek plaukia .

  4. Teritorija ten superinė , nei kiek neprasčiau Vilniaus pataisos namų . Mūšiai vykdavo visur ir pastatuose , ir tarp , ir už , ir prieš . Vienžo , visiem buvo veiksmo ir snaiperiam , ir kulkosvaidininkam . Mertviakai netoli , tai pailsėt nebuvo kada . Džiugu , kad Botanikas atnaujino poligono naudojimą , ypač , kai jo ,,dovanėlių" prifarširuota visur , tai tikras smagumėlis ;)

  5. Žinot kolegos , jau kelintą kartą pastebiu , kad yra labai nemažai žmonių , kurių nikas idealiai atitinka jų elgesį ir pasaulėžiūrą . Tik neįsižeiskit ir jokių asmeniškumų , šiaip pastebėjimas ...

     

    P.S. Kas liečia trolinimą , kreipiuosi į kolegą Traumą , paprašykit , kad koks pašalinis asmuo paskaitytų Jūsų rašliavą ir įvertintų , tik šiukštu , nesakykit , kad tai rašėte Jūs . Kažkaip neišgirdau nieko vartotojiško , vien tik gudriai supintas tuščiažodžiavimas .

  6. Kolega OSO , gal galite pasiūlyti problemų sprendimo būdą konkrečiau ? O gal pats galite išspręsti krūva klausimų , tiesiog pašnekėkite su gerb.Lukashenka , kad atšauktų savo ultimatumą ? Negalite ?Tai apie ką Jūs čia ?

     

    Mes irgi negalime , o Airsoftą mėgstame !

     

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Pagarba diedams iš Pajūrio ! Jūsų entuziazmas ir organizuotumas aukštam lygyje . Dėkui už kvietimą - būtinai atvažiuosim , truputį apsitvarkysim ir atvažiuosim .

     

     

    P.S. Čia , kad nefloodint , nes vienas veikėjas , oficialiai sužaidęs tik dviejuose žaidimuose , jau pakankamai pridėjo šitam topike krūvelių .

×
×
  • Sukurti naują...