Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SarasLTU

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas SarasLTU turinys

  1. Sveiki :) Parduodami labai geros būklės daiktai pragulėję spintoje, dalyvavę tik keliuose žaidimuose. Tikiuosi kad jie atras aktyvesnius ir fanatiškesnius airsoftininkus :)) Dvi uniformos - mažesnė ir didesnė. Mažesnė yra kiek naujesnio modelio, turi velcro užsegimą ant apykaklės. Šiek tiek ryškesnė spalva nei kad senosios. Mažesnės išmatavimai: (puikiai tinka smulkaus/vidutinio sudėjimo 183cm ūgio žmogui) Viršus 182-100 Kelnės 182-100-88 Didesnės išmatavimai: (kiek stambesniam ~185+cm ūgio žmogui) Viršus 182-108 Kelnės 182-108-96 Amunicinis diržas - pirkau naudotą, pats naudojau kelis kartus, be įplyšimų, visi dirželiai ir užsegimai funkcionalūs. 7 krepšeliai. Lituanica kerzai. Kosmetinis nusidevėjimas. Čežanti oda, reikta ją lubrikuoti. 44 dydis. Nuotraukos: http://s1376.photobucket.com/user/FurtherBeing/library/ Kainos: Uniformos po 35eur Amunicinis diržas su septyniais krepšeliais - 20eur PARDUOTA Kerzai - 12eur. Susisiekimui: 864567896 Vilnius!
  2. Nereikia tikėtis, kas šaulių Sąjungoj kiekvieną dieną pleškinsi į taikinius. Geriausiu atveju tai vasaros metu vykstančiose stovyklose duos iš AK4 pašaudyt. Arba jeigu lankysi 1,5-2 metus, galėsi bandyt dalyvaut instruktorių kursuose, kurių metu tau bus išduodamas AK4) Dėl taktikos biški kitaip, bet kai aš lankiau Vilniaus rinktinę, tai rugsėjis-spalis-lapkritis teorija, nuo gruodžio iki kovo mokinasi žmonės rikiuotės. Nuo kovo iki birželio visiem pradeda atsibost, prasideda nelankymai. Vasarą būna 2-3 stovyklos, kurios tikrai nepasižymi dideliu įdomumu (visi dalyvavusieji buvo tokios nuomonės). Pasakoju grynai apie Vilnaius rinktinės šaulius, jeigu kitur kitaip(esu girdėjęs, kad kaune finansavimas didesnis yra, todėl daugiau dalykų vykdoma), nepulkit akmenim mėtytis.
  3. Sveiki, esu nusižiūrėjęs CA G36C. Šiadnien buvau AIC, tačiau gyvai pamatyt neišėjo ginklo, o ir neturės iki ~balandžio pradžios. Pasitikslinau, kad ginklas yra su mažu apsodu, small tipo baterijai (nors aic.lt parašyta, kad large) Taipogi ginklas ateina be baterijos ir pakrovėjo. Taigi dabar mąstau apie pirkimą iš lukashenkos (pats ginklas ant 100 litų pigesnis nei AIC), plius nusipirkt didesnį apsodą (200lt). Taigi klausiu jūsų nuomonės - ar pasirinkimas geras, ar geriau būtų žiūrėt į JG gamybos ginklus ir likusius pinigus išleist tiuningui?
  4. Ačiū vyrai už patarimus. Jais pasinaudosiu ir pasiliksiu ties Lietuvos kariuomenės liemene. Dėl prakaitavimo tai puikiai suprantu, tačiau amunicinius diržus esu bandęs ir jų naudot tikrai nesiruošiu. Dar kartą ačiū, kad padėjot išsirinkti.
  5. Sveiki, po mažu komplektuoju aprangą, tačiau turiu klausimą dėl liemenės: Atkūrinėsiu Lietuvos kariuomenę, todėl apsistojau ties šiomis. Ar imti Lietuvos kariuomenės (pliusai - spalva, pati liemenė lengva. Minusai - bus gan sunku rasti papildomų krepšelių, esu skaitęs, kad liemenė nėra labai kokybiška) Ar OD CIRAS kopiją? (pliusai - pati liemenė atrodo daug tvirtesnė, daug lengviau nusipirkti papildomus krepšelius. Minusai - sunki, vasarą bus karštoka su tokia) taigi, kurią liemenę rekomenduotumėt? Ačiū.
×
×
  • Sukurti naują...