Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Raptor

Members
  • Pranešimai

    106
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Raptor Pranešimai

  1. įstatų punktas "stiprinti ....(įrašoma pasirinktinai) ... bendruomenę" reiškia tik vieną dalyką - mes turim savo viziją ir darysim taip, kaip mums atrodo teisinga, o kam nepatinka, eikit nx. tai natūralu. bet kurioje asociacijoje, bendruomenėje, lygoje ir pan. taip vadinama alternatyva yra tiesiog kita vizija, kurios gale vistiek tas "o kam nepatinka, eikit nx". sakoma konkurencija yra kokybės variklis, tačiau jūsų VISŲ paskaičius norisi užduoti tokį paprastą marketinginį klausimą: o kada jūs apie vartotoją pagalvosite? i mean visa ko pradžioje yra jūsų vartotojas, o PO TO jau eina jūsų tarpusavio problemos, konkurencija, bendradarbiavimas ir visa kita fignia, kuria jūs vienas kitą kaltinat.

     

    "stiprinti ....(įrašoma pasirinktinai) ... bendruomenę" - nzn, kodel, tamsta, nusprendet, kad tai yra "kam nepatinka, eikit nx", kol kas niekas nebuvo pasiustas nx (apart bulkos). Ponas daro belenkokias isvadas ir visi iskart turi su tuo sutikti. Tai gi, tas "stiprinti bendruomene" skirtas tam, kad aptarineti problemines vietas, o ne lock`inti iskart topicus be teises pasireiksti.

    "o kada jūs apie vartotoją pagalvosite?" - tai vat, ar kas galvojo apie vartotojus, kurie nori eiti ir i Botanik`o zaidimus ir i Kariauk.lt zaidimus? Sorriux, kad i klausima klausimu atsakau. 

  2. dalyvauja žaidėjai su separatisinėmis simbolikomis (bulka) (Lietuvos kariuomenės poligonuose) , taip kurstydami tautinę nesantaiką tarp žaidęjų , rizikuoja šios bendruomenės bendradarbiavimą su Lietuvos Kariuomene , Policija

    Kas yra separatistine simbolika? DNR veliava, Georgijaus juostele, Rusijos veliava? Jei ana yra nepageidaujama, reiketu papildyti LSB taisykliu sarasa.

    Kaip reaguoja LK, Policija i "rytu bloko" zaidejus? Jei i ju zaidimus negalima ateit su "flora" ir AK tipo ginklais, irgi reiketu tai aprasyti LSB taisyklese, ar zaidimo aprasyme.

  3. Siulau atsisakyti dabartines "kariniu laipsniu" suteikimo forumo dalyviams sistemos. Nes viskas eina link to kad greitai cia bus vien generolai, o forumas bus "uzsiktas" iki kaklo.

     

    Tuo paciu prasau administratoriu pakeisti mano laipsni i "eilinis". Aciu.

    Siaip, buvo toks prikolas. Mes buvom Latvijoje sezono atidaryme ir snekejomes su latviais bei estais, tai anie gyresi, pas ka postu skaicius maziausias - ko maziau postu forume, tuo tu kietesnis ^_^

     

    Jei jau iskilo tokia problema kaip laipnsiai forume, tai yra pasiulymas naudoti pliusavimo sistema kaip kituose forumuose (uzdarbis.lt pvz).

    Pliusus zmones surinkines ne uz naudingus postus, bet uz juokingus, visokius trollinimus ir taip toliau... Gal tu asmeniskai pliusuotum tik naudingus postus, bet ar tai darys kiti - neaisku.

     

    Mano požiūriu, matydamas forume suteiktą laipsnį, gali orientuotis su kuo bendrauji.

    Tam atvejui prie zmogaus avataro yra nurodytas postu skaicius. Prie to dar deti "laipsni", kuris suteikiamas remiantis postu skaicium - dviguba informacija.

     

    Mano nuomone tokia: Aisku galima sugalvoti kazkokia tu laipsniu politika, bet tai yra papildomas darbas adminams/moderatoriams - ar jie nores tuo uzsiimti, ir taip neturi laiko. Gal paliekam taip, kaip yra, arba padarom taip, kaip Deimos rase. (Prasikaltusiems zaidejams galima uzdeti laipsni "Maklaudas" :D )

  4. aš tai nelabai įsivaizduoju, prašau man paaiškinti, kaip antsiuvai padės išspręsti maklaudizmo problemą?

    Saudais tu su kokiu nors naujoku, pas kuri koks nors 100m/s AEGelis, jis iki taves nedasiekia, bet galvoja kad dasiekia, prieina, paskaito tavo nicka ir paskui forume raso "%USERNAME% moklaudas ble, uzmusiau, baninkit is zaidimu". Viskas, tavo airsofto dieneles baigtos. Daugiau nemaklaudinsi :P

×
×
  • Sukurti naują...