Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Badman

Members
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Badman Pranešimai

  1. sveiki, norejau uzklausti del siuntimosi is taiwangun.com gal kas siuntetes, kiek mokejote uz siuntima, gal uz tam tikra suma uzsisakius siuntimas nemokamas? Rinkausi situos du aparatus http://www.taiwangun.com/en/cm-048m-cm?from=also-bought&campaign-id=9 ir http://www.taiwangun.com/en/cm-040b?from=listing&campaign-id=19 . tikriausiai ak-105 imciau. Gal pazertumet kokiu patarimu?

  2. Norėjau paklausti kelių klausimų. Patraukė ant kalašų, tik pastebėjau, kad nelabai jie populiarūs yra. (gal tik pasirodė ) Suprantu, kad AK-47 kaip ir pasenęs modelis ir niekas jo nenaudoja, labiau populiaresni 74'ukai. Ar naudojami yra būtent AKs-74u (visai nieko pasirodė), ar jie airsofte nepraktiški dėl trumpo vamzdžio? Taip pat klausimas dėl buožės: ar sulenkiama buožė privalumas, ar naudos kaip ir nelabai tame yra? Tą patį noriu paklausti dėl pilnavidurės ir tuščiavidurės buožės. :blush:

  3. Turiu porą dėtuvių kurios niekada nepakelia kokių 10 šratų. Jei ginklas vis dar stringa, tai strigs ir toliau kol neužstrigs mirtinai... Tu jau taip supratau ardei ir netekai garantinio, tad tavo vaistas yra nešti pas LT dealer'ius - jie sutvarkys iki galo.

     

    Pirkau ne is parduotuve, tai garantinio ir neturejau. Ardyt, tiek ir teardziau, i gearboxo vidurius nelindau, net matoriuko nenuemiau, bet nesvarbu. Tai tas strigimas yra blogai? O kiek gali atsieiti tas sutaisymas? Btw, as sita daikta pirkau nauja, nenaudota.
×
×
  • Sukurti naują...