Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Badman

Members
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Badman turinys

  1. Pouchai nauji zali po 3eur dvigubas ak drop leg pouchas 5eur Ka domina, rasykite privaciai Miestas Klaipeda-Vilnius Foto: https://imgur.com/a/7eZBYhl
  2. Gal kas Vilniuje Galėtų prachronuoti AEG? Būtų gerai, kad spėčiau iki 08-04 žaidimo :)
  3. Parduodu GBB 1911 Naujas dėtuves, galvojau, kad sueis maniškiui WE, bet netiko. Yra 2 vnt. Miestas Klaipėda, galiu siųsti pirkėjo sąskaita. Linkas: http://www.taiwangun.com/en/gas-pistol-magazines/green-gas-magazine-for-replicas-of-kjw-1911-kjw?from=listing&campaign-id=14&q=1911+mag https://imgur.com/IesiKzC https://imgur.com/xVdgV0v Kaina 20 eur/vnt.
  4. Ieskau AK serijos ginklo, tiksliau jo korpuso, viduriu bukle nedomina. Pasiulymu lauksiu privaciomis zinutemis.
  5. Gal zinote is kur galima atsisisti M1911 adapteri duslintuvui? Gal blogai ieskojau, bet nei pas lietuvius, nei pas lenkus tokio daikto neradau. :unsure:
  6. sveiki, norejau uzklausti del siuntimosi is taiwangun.com gal kas siuntetes, kiek mokejote uz siuntima, gal uz tam tikra suma uzsisakius siuntimas nemokamas? Rinkausi situos du aparatus http://www.taiwangun.com/en/cm-048m-cm?from=also-bought&campaign-id=9 ir http://www.taiwangun.com/en/cm-040b?from=listing&campaign-id=19 . tikriausiai ak-105 imciau. Gal pazertumet kokiu patarimu?
  7. Na, o jei pirkti plastikini, ar daug autentikos prarasciau? Ar ir originalas yra plastikinis?
  8. Sveiki dar karta, atsirado keli klausimai. Galvoju pirkti MP5 ir parduotuves ir noreciau paklausti, kurios firmos bus geresnis JG ar CYMA? Ar isitenka padorios talpos akumuliatorius ir mp5k modeli? Ir siaip, kas turejote toki daikta, pasidalinkite patirtimi. :)
  9. Ar didelis skirtumas yra tarp full metal ir steel modeliu kokybes atzvilgiu? Ar ju kokybe skiriasi, ar ten tiesiog raso, kas kaip nori?
  10. Sugalvojau imti Cyma arba dboy ak imti, ju kainos ir kokybes santykis man patinka. Pastebejau, kad ant Cymu prie modeliu yra uzrasai cm-040, cm-032 ir t.t. ka jie reiskia, kuriuos skaicius rinktis?
  11. Norėjau paklausti kelių klausimų. Patraukė ant kalašų, tik pastebėjau, kad nelabai jie populiarūs yra. (gal tik pasirodė ) Suprantu, kad AK-47 kaip ir pasenęs modelis ir niekas jo nenaudoja, labiau populiaresni 74'ukai. Ar naudojami yra būtent AKs-74u (visai nieko pasirodė), ar jie airsofte nepraktiški dėl trumpo vamzdžio? Taip pat klausimas dėl buožės: ar sulenkiama buožė privalumas, ar naudos kaip ir nelabai tame yra? Tą patį noriu paklausti dėl pilnavidurės ir tuščiavidurės buožės. :blush:
  12. 1) Badman (Artūras) 2) 18 3) Klapėda 4) G36C (96m/s) http://imageshack.us/photo/my-images/840/p1000995d.jpg/
  13. Gal kas padetumet pasirinkti pradziai taktine liemene/chest rig'a? Mano nuoroda Mano nuoroda Mano nuoroda Ar verti demesio sitie variantai?
  14. Pirkau ne is parduotuve, tai garantinio ir neturejau. Ardyt, tiek ir teardziau, i gearboxo vidurius nelindau, net matoriuko nenuemiau, bet nesvarbu. Tai tas strigimas yra blogai? O kiek gali atsieiti tas sutaisymas? Btw, as sita daikta pirkau nauja, nenaudota.
×
×
  • Sukurti naują...