Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dogas

Members
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Dogas turinys

  1. My link Nuo ilgojo G36 sugalvojau po kurio laiko pereiti prie sturmo. :) ar geras pasirinkimas? be to kaina G36 ir sito M4 vienoda :)
  2. Dogas

    Pagalbos reiktu.

    Jau viskas tvarkoj. beda buvo defomuotas sratukas kuri vos vos istumiau su valytuvu :)
  3. Dogas

    Pagalbos reiktu.

    Kaip idedi detuve i G36 staiga prasisuka ten viskas ir isemus detuve iskrenta daug soviniu. o gearboxe vienas ar keli jau ten ju ir neisauna. be to toks duslus garsas kai sauni. ka patartumet? ardyti man ji ar eina kazka padaryt neardzius?
  4. tai va turiu toki airosofte ir nezinojau kaip ji naudoti nu ta prasme ar kaip atomata ar kaip kuklosvaidi ar kazka panasaus i snaiperi. nes manevringai judet su juo nelabai iseina labai ilgas jis ir pan. na dekui uz info :)
  5. Nezinau ar klausimas buvo ar ne, bet noreciau paklaust kokia paskirtimi naudojamas sis G36? Ar kaip automatas ar kaip kulkosvaidis? :) Aciu uz atsakyma :)
  6. Sveiki, Airsofte pradedantysis ir ieskau sautuvo. Neapsisprendziu kuri pirkti. Ar Full metal ar pradziai is ABS plastiko su metal Gear Box'u. Daug kas patare full metal is karto pirkt. Bet nezinau ar plastikas daug prastesnis uz full metal yra. jeigu galit patarkit. Dekingas :blush:
×
×
  • Sukurti naują...