Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kareiviukas

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profile Information

  • Gender
    Male

kareiviukas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. padarytas pervedimas uz dekla. pinigai rytoj turetu atsirasti tavo sask. nes siunciu is kito banko. tai lauksiu siuntinio

    Donatas Breiva klaipeda.

    p.s. parasyk kai isiusi sms ok 8658 29939

  2. ar turi dar povamzdini granatu dekla jei taip atsiusk banko sask. ir bendra suma su sintimu i klaipeda(jei esi ne klaipedietis)

  3. Su laiku viska gausiu. O ginklas tai JG, bent jau www.airsoftas.lt taip parasyta
  4. Akiniai- http://kariuomene.kam.lt/lt/kariuomenes_struktura/logistikos_valdyba/padaliniai_559/materialiniu_resursu_departamentas/ekipuote/akiu_apsauga/balistiniai_akiniai.html Batai-LK Lituanica PIrstines-paprastos odines be pirstu Uniforma-naujo camo Lietuvos kariuomenes Ginklas-http://airsoftas.lt/img/i630_G36K-JG.jpg Keliu apsauga-http://www.kariuomene.kam.lt/lt/kariuomenes_struktura/logistikos_valdyba/padaliniai_559/materialiniu_resursu_departamentas/ekipuote/antkeliai.html?pbck=40 Taktine liemene-http://www.kariuomene.kam.lt/lt/kariuomenes_struktura/logistikos_valdyba/padaliniai_559/materialiniu_resursu_departamentas/ekipuote/ekipuotes_liemene.html?pbck=40 Gertuve-kuprine-http://www.kariuomene.kam.lt/lt/kariuomenes_struktura/logistikos_valdyba/padaliniai_559/materialiniu_resursu_departamentas/ekipuote/kuprine_-_gertuve.html?pbck=40 Kuprine-veliau Tai va kolegos parasykit ko dar truksta, ar kas netinka ;))
  5. HAKI man neleidzia mazgu atsisiust.
×
×
  • Sukurti naują...