Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ss-fricas

Members
  • Pranešimai

    36
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas ss-fricas turinys

  1. stg 44 iki 1960m. buvo vokietijos vakaru kariomeneja, paskui jos pakeite hk g3, o del airsofto tai skiriasi svoris stg 4.2 ak47 3kg kastai panasaus, stg v2 gerboxsas ak v3,ir stg suvis m/s iki 140..o ak nzn buna ir 140. o antra juk nelakstysi su marsocu uniforma ir stg, jai stg pirktum manyciau ruošiesi rekonstruoti 2-o pasaulinio ... o tkiu yra kas imituoja ww2
  2. bet jis nerase kokius saratus naudoja jai ka,o kiek girdejau is partizanu taip darydavo is reguliodavo hop upa, kad hrona apgauti , tik nzn ar teisybe.
  3. hop upa kamera isreguliuok ,ka rodis paziurek 0.2 g saratus pabadyk,silpnesni akuma dekis.9.6 paprasta 2000a/h arba 8.4...tau juk uz kulkosvaidi jo neleis naudoti,arba kabink ginkla ant sienos, kokia iseiti turi surasti. Boorai ka raso ant diezutes dar juk neviska raso teisibe 93m/s saudo 72m/s cia man buvo taip. arba 125m/s realai saudo 150m/s, nes ikistas cilindras be skyles,
  4. tada saudyk po kiek laiko su mazes galia .kaip dalys prades devetis.garantinis menesis turbut vidiniam mehanizmui, po men keisk.dar pabandyk silpnesni akuma 7.2v., arba vazuok i zaidimus pirmo lygio.kiek tos investicijos cilindras 40lt spiruokle mazdaug 35lt.arba atvaziuok duosiu cilindra su skile.
  5. pakeisk spiruokle arba silindra manau is siuos pakeitus turetu sumazeti greitis.
  6. dekui uz zaidima ,smagiai laika praleidau....
  7. kiek zada buti isvis su manim gal dar 4
  8. zadu buti jai gausis :) .skaiciuojames dar++++
  9. sveiki ! pasmane ir tokia problema su nauja detuve,kaltes spirokles nera ,detuveja taip pat , Speedle parode kalte.
  10. nieko baisaus neatsitio del to mertviako, juk cia tik zaidimas P01S0N ;)
  11. aciu uz gerai praleista laika,ir gera kompanija :) :) :) :) :) :)
  12. fricas +3 mazdaug, o jai letus bus, bus kur pasislepti?
  13. dekui uz patarima, ginklo gamintojas agm v3 modifikuotas gearboxsas... ginkla nauja pirkau. auksarakis tai as puse dataliu pakeiciau,tik dantraciai ir nuzzle liko originali.stumuoklis ir.sulot nuzulinti, arba griau pats nusizulins, juk plasmasiniai dantukai stumuoklio arba nusipirkti 1arba dveis dantukais mazeiau ant stumuoklio stumuokli,dantraciai metaliniai,del stumuoklio galvos ziedo jus teisus ginklas juk nenaujas 4m. nekabejo ant sienos...
  14. sveiki sakykit ar yra skyrtumui stumoklio galvos ilgis jaigu senas 2mm trumpesnis ,o ta kuri noreciau ideti yra ilgesnis 2mm. ir dar klausmelis del stumuoklio galvos tarpine galejo plysti?
  15. tiek suprantu ww2 tematikai sitame zaidime yra?
  16. Visi klausimai pirkėjui, derybos ir kiti susirašinėjimai vykdomi PM (asmeninėmis žinutėmis) arba pirkėjo pateiktais “kontaktais”.
  17. sulau sutis uniforma, arba paieskoti is rekonstruktoriu, o taip aic, bet ten gan brangu...
  18. kad ziurejau ten tarpines spinoja nera , tik plasmasinis voztuvas kuris matosi apluzes nedaug....
  19. sveiki turiu p99 walter co2 ir padarius suvi dingo blow back.......rankenoj stovi co2 balionelis. gal kas gali numanyti del ko galejo taip nutikti? , dujas paduoda.ar galima toliau saudyti be blow backo?
  20. dekui organizatoriams uz puiku zaidima ir gerai praleista laika,ir uz vandeni kurio buvo daug... ir dekui visiems kurie dalivavo:) iki kito karto:)
  21. sveiki turiu walterr p99 co2 ... beda tokia jis saudo bet blowback dinko, gal zinot kodel galejo dinkti?
  22. http://www.ww2airsoft.org.uk/php/phpBB2/viewforum.php?f=13&sid=68ba630ab1f357a43f51db81df9360ab va cia verta paziuret ... geras saitas, ir zmones nagingi....
×
×
  • Sukurti naują...