Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

mazas-bzikas

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    m15a4
  • Komanda
    Elektrėnų airsofto klubas Lū?is

mazas-bzikas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. :D :D :D nu kazkure prasme taip :D
  2. As realiai nesu pries zmogu jeigu jis geria stovykloje, niekam netrugdo nekelia konfliktiniu situaciju. Taciau jeigu zmogus geria pries zaidima ar zaidimo metu ir poto eina dalyvauti geimuose tij manau tokiam zmogui turetu buti pasakyta-aciu visogero. Nes toks zmogus kelia gresme netik sau bet ir aplinkiniams. :D
  3. Nera uz ka :) daug kur rasoma kad kalasnikovas nukopijuotas nuo stg, taigi galima manyti kad vieno is geriausiu ginklu pradininkai yra vokieciai :) :D
  4. Kuo daugiau zmoniu tuo idomiau :D Juolabiau kad pastatas tikrai nemenkas :)
  5. Dekui uz info :D na tada rinkciausi smaiseri nes man mid cap labiau patinka, ir renginiuose dazniausiai tik mid cap :)
  6. Cia zmoniu skonio reikalas del ginklu ir imitacijos. :D Viskas kainuoja, tiek rusus imituot ar marsocus, originala susipirkt irgi ne viena simta kainuos. Beto tos komandos perka tik originalia ekipuote, rubus, avalynia.- Zodzius tie kas nori graziai ir rimtai atrodyti daug ir investuoja, kad neatrodytu kaip pokemonai. Nors ir pats esu kolkas sioks toks pokemonas nes neisigijau visko ko man dar reikia... Beto reikia pavazineti po turgus ir tikrai galima rasti originaliu daiktu palyginus uz centus :)
  7. Na as imciau STG. siaip nera brangu labai, reike moketi ieskoti. Bet pagalvokit koks prestizas butu juk visi naujoves ir pns o mes butume praeitis :D Ir siaip mane traukia labiausiai Amerikos armija antro pasaulinio metais. :)
  8. gal yra komandu ir kuokie ju pavadinimai kurie imituoja ww2? ar gal kas noretu burtis i komanda? :ph34r:
×
×
  • Sukurti naują...