Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Jhonisss

Members
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    -

Jhonisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Aha, va suradau, Bolle Defender modelis. Dėkui
  2. Sveiki, gal žinot kokio modelio yra šie LK naudojami googlai ir kokia jų naujų kaina?
  3. kiek tas daug soviniu? jeigu 5 tai normaliai cia viskas
  4. http://www.youtube.com/watch?v=RYm-YLNAfH8&feature=related some serious shit....
  5. Kaip ir sakei, atrodo kad tas 100lt perkant CYMA yra vardan geresnes kokybes korpuso :)
  6. Tai speju ir CYMA mp5 tie patys viduriai bus?
  7. O virsutinis rail'as kaip ir JG plasmasinis?
  8. Susidomėjau šiuo šautuvu ir neapsisprendžiu pirkt jį ar ne , kadangi gamintojas man bent jau nežinomas taigi klausiu jūsų nuomonės, gal kas tokį turi ar bent jau girdėjo ka nors apie jį. Mane labai vilioja šio šautuvo viduriai ir šeip kad gauni nemokamai metalini virsutini receiveri. Dauguma tokios kainos sautuvu yra plasmasiniai, kas nesuteikia daug pasitikejimo. Kiti variantai APS M4 CQB Navy CYMA G36c G&G Combat Machine 16 Raider JG MP5SD6 CYMA MP5SD6
  9. Jhonisss

    ASG MK23

    Sveiki, ar teko kam nors saudyt ar eksplotuot ASG MK23 pistoleta? Kokie jo privalumai ir trukumai? Ar labai skiriasi nuo TM gaminamo modelio?
  10. Kazkas panasaus ka vokieciu snaiperiai naudojo WWII.
  11. Flecktarn'as + Lk modifikuotas vebingas ir LU kepuraite.
  12. Labai jau sintetiniai... kazkaip pats pradejau simpatizuot visiskai naturaliems. Pavyzdys. Tokius naudoja "6mm hunters"...
  13. Jhonisss

    MB-05 "WELL"

    šita jau ~puse metu tampau :) patogus daiktas ypac buoze (na bent jau man). Viskas nusireguliuoja pagal tave. Silpniausia sautuvo vieta - hopupas, jis tiesiog tragiskas :( tiek nervu sugadinau per ji, bet susitvarkiau ir dabar viskas puiku :) kas del galios, bent man jos uztenka, i zmogu buvau pataikes is mazdaug 68 metru, manau kaip airsoftui ir dar kinui tai neblogai.Kas del tiuningo tai cia ne VSR tiek daug jam detaliu nerasi, bet pasiknisus shopuose manau surastum ko reikia, pats pasidariau homemade spaceriuka ir uzdejau ant spring guide :D dar vienas velnias kurio nepaminejau yra trigerbox'as. Neliesk jo ir jokiu budu neardyk, nes byra kaip koks sudas tas plastikas, na o metalinis box'as kastuoja 200 doleriu, taip kad spresk pats :)
  14. Supranti, impregnuoju as juos vaksuoju, purskiu ir t.t. bet kad ir kokie batai butu "waterproof" , po paros miske suslampa visi :)
×
×
  • Sukurti naują...