Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

enrik0 eskabaL

Members
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas enrik0 eskabaL turinys

  1. 30 lt kaina Vilniaus centre. Cia beveik kaip nemokamai. :DAciu, labai gerai buvo. Ir maklaudu nebuvo. Ju išvis nebeegzistuoja, tesiog reikia daugiau šaudit ir mažiau kalbeti :D Respect.
  2. As tik vieno bajerio nesupratau. Zaidimas 2 lygio. O buvo zmoniu su bunkeriais. Kam tadu taisykles?
  3. Ziauriai Faina. Aciu. Einu pagulesiu, nes pavargau ziauriai :D
  4. Labaj geras game. Pavarges kaip nzn kas. Tik 1 problema - zmones pamirso LSB. (ypac seni zaidejai kure mano esas profai). Reik griestinti reikalavimus taisykliu zinojimui ir vikdimui. Kad LSB gerbtu, zinotu kaip malda. (ypac seni zaidejai, kure mano esas profais). O kak!
  5. Laisvai samdomas "Bron" prase uz ji pranesti kad jis atviks - 70/30 %
  6. Ne cia ne maklaudizmas. Gauti srata i nugara kai begi, irge nera maklaudizmas. Tesiog reikia pranesti zaidejui, nes yra tikimybe jog jis napajuto, arba jus istikruju nepataiker. Nes ne visada viskas yra taip kaip mums atrodo. Apie tokius atvejus kalbos net nera, cia taip buna visiems. Kalba eina, kai saudai i zmogu puse bunkerio, jis pasitraukia desinaiau, ir ten jam suleidi likusia dali. tada jis sukasi bandidamas suprast - is kur cia buvo. Paskui jam daeina, kad jis stradalina ir tai lbj akivaidzu, tada tik atsistoje. Tai mes taip zvengem is tokiu. Vat apie koki maklaudizma eina kalba. o tai kad tu begai ir gavai i ranka ir nesupratai iskur. Tai cia jau grinai tavo sazines reikalas ypac pastatuose sunku nustatyt ta, net sau paciam. Arba atvejis - kai zmogus gauna i galva, jam saviskis pasako, kad tu mires. O tas suvaidyna durniu, sakydamas kad rikosetas :D stai kur tikras Dunkanas Maklaudas. :D
  7. Tarp musu maklaudu nera. 100% Jaigu tik zmogus nepajuto ir nepamate. Tada galima graziai prieiti ir pasakyti.
  8. Joa, maklaudizmas plinta su progresija. Neturiu zodziu.
  9. Teeeep. 3 gyvibes, 4 myres. O vat kulkosvaidys pastate - cia lbj pavojinga ir ne pagal taisykles. Kariaukim gal but ne profesionaliai, bet saziningai ir pagal taisykles :)
  10. Buvo neitiketina. Aciu tiems kas gyne pirma fronta, tas lbj gelbejo is pradziu atrodancia beviltiskai, situacija. Airborn - respect vyrai. Be ju priedangos, ir sunkios artelerijos, nebutu ivykdita nei viena uzduotis. Vyrai laike taskus, denge savus, zuvo daugeliu kartu tik tam kad kiti pasiektu tiksla. Aciu vadui, isties geras, nusiunte patruli ant kelio, tad kiekvienas zinojo kad daejes iki kelio - issigelbes. Patrulis - respect. Ir isvis, pats zaidimas ir organizatoriai buvo - puikus (respect). Gaila tik, kad priesai puole ir gynesi lbj mazais bureliais, tad didelio pasipriesinimo kaip ir nebuvo, tik sunkiai praenamos pasalos. Kur 2-3 priesininkai, po 5-10 zmoniu guldydavo veidu i zeme. Saunu :) as laimingas. kojos skauda, alucio frrrrr ir miegot. Rytoi i darba :) O darbe vel busim savimi, bet atsiminsim, kad kiekvienas is musu vakar buvo - RAMBO. :D
  11. Buvo isakyta mums ja atjunkt. tad nuejome ir atjungeme. 2 kartus :D kazkodel tai :D
  12. SUper, man tesiog nera zodziu. SUPER. Poligonas beveik idealus, nes visos 4 pozicijos. Ir laukai snaiperiams. Ir pastatai. Miskas su pievelemis, miskas be pieveliu. Neturiu ka ir pridurt. Zaidejai irgi buvo saziningi. Lbj patiko tas kad nebuvo raisciu ant ranku, tas pridave realizmo ir padare zaidima sudetingiasni ir "lengvesni" vienu metu. Nes teko netik pasaudyt bet ir smegenys напреч. Aciu.
  13. Ąčių, viskas super tėsiog. SUPER. Bet negaliu ne pasakyt. Lbj, lbj dauk taisyklių buvo pažeista: Galvos šaudimas (tą išvis užmiršo visi), granatos. Nuo kada jau nuo savų yra ne mirštama? Myrusieji nešneka.... Ačiu dievui - piff paff dar gyvas dalykas :) Tesiog jaigu darysime tokiems dalikams nuolaida, tai tadu kas musu laukia ateityje. 3 gyvybes labai patiko, cia geras tikrai. Tik supaprastint galima butu. į Krutinę į galvą - iskart mirsti ir į mertviaką. Į koja, Į ranką - kvieti artimiausia draugą, tas deda raištį. O ne taip kad, medikas deda raišti, medikas nemirtingas kūnu pridengią lygonį. O paskui tas šaudyt pradeda. :D Gerai kad niekam tesiog tas i galva neatejo, nes visi tikrai saziningi. 100% likau laimingas. Ir sotus :) p/s velniop tą orfografiją :)
×
×
  • Sukurti naują...