Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MARTISdiver

Members
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie MARTISdiver

  • Gimimo data 03/21/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M15 A4 , P226
  • Komanda
    S8 PMC

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipeda
  • Interests
    AIRSOFT & DIVING

MARTISdiver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. :) cia kaip suprast , tipo nepirmas seimininkas to ginklo?
  2. sveiki ieskau Lietuvos kariuomenes kapitono laipsnio, rasykit pm arba nr 867447591 geriausia klp, galima ir kaunas arba galima ir visa Lietuva jai netingit siusti :rolleyes: siuntima apmokesiu. p.s. ieskau zalio nes nemanau kad dykuminis tiks ant woodland digital camo uniformos :rolleyes: dekui iskart pataisymas ieskau klijuojamo laipsnio o ne movos :unsure: t.y. naudojamo ant kamufliazo.
  3. cia esme tokia kad jai kazkas 1 nuvele kad gali netikt o kiti tarkim 10 sako kad tinka tai manau kad tikesiu dauguma. o toki isireiskima kad netinka tai maciau tik viena :rolleyes: dabar belieka kad kokia daugum patvirtintu kad tinka :rolleyes: arba atvirksciai :rolleyes:
  4. na del talpinimo i krepselius tai pas mane Lietuviska liemene o ten 2 detuves be vargo telpa, tai as jus nors 10 galiu pasiimt.na reiks daba atrast kurios kokybiskesnes ir kad tikrai tinka mano CA g36c. nes internete tokiu issireikimu buvau rades kas netinka kai kurios detuves kai kuriems gamintojams todel zmones pardavineja naujas net neispakuotas. tai jai kas pasakys kurios 100% tiknka CA gaminiui tau busiu labai dekingas
  5. parekomenduokit kokias low cap g36 detuves pirkt ( geriau is esamu lietuvoj)
  6. va cia tai atsakymas kokio ir laukiau. sorry kad ne ten parasiau, bet taip gavos nes tik dabar pradejau rasyt, anksciau tik skaiciau ir tai tik parduodu skilti :rolleyes:
  7. tai savaime aisku kad pirmas blynas buna prisviles labiausiai. toliau laukiu komentaru apie tai kas pasikeicia perejus nuo high cap prie low cap.
  8. na o kas cia tokio sukist 30 soviniu i detuve imi ir sukisi, P.s. as darbe turiu g36 priskirta tai per saudyma niekas uz tave ju nesukis tenka paciam. tai ir sulenda jie ten pakankamai greitai :rolleyes: laukiu komentaru esama tema :rolleyes:
  9. dekui ir uz sita informacija. faktas tas kad galvoju pereit prie low cap detuviu, tai ir klausineju. Ir gal kas galetu pakomentuot kaip pasikeicia zaidimas perejus nuo high cap prie low cap. p.s. 30 soviniu i detuve sukisu gan greitai :rolleyes:
  10. dekui uz info, dar vienas klausimelis. kaip ten vyksta uztaisymas. daug krapstymosi ar pakankamai greitai galima uztaisyt is naujo(naudojant uztaisymo svirksta)? :rolleyes:
  11. MARTISdiver

    G36 mechanos

    Sveiki turiu klausima, kokiu principu veikia G36 low cap detuves(internete kaskaip sunkiai kaska rast konkreciai apie g36 detuves raso tik apie mid cap ir high cap) tai va, ar detuviu principas kaip ir mid cap ir high cap uzsiveda su roliku is apacio tik kad sratuku maziau ar su spiruokle kaip pistoletu detuvese. dekui :rolleyes:
  12. akumas ir pakrovejas tikiuos aiskiai matos :rolleyes:
  13. MARTISdiver

    LiPo akumas

    sveiki reikia pagalbos kranant lipo akuma su tam skirtu pakroveju mirksi zalia lempute, o kraunant kita akuma viskas gerai. kas cia kaltas? parejo akumas ar pakrovejas bludina ( beja tas "neveikiantis" akumas nesuka m249 o jo talpa 2200mAh) esu naujas sitam reikale tai jai reik kokios info truksta parasysiu. dekui
×
×
  • Sukurti naują...