Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Adventurer

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Adventurer turinys

  1. Ir dar vienas svarbus klsm. Ar galima butu is CA M15A4 TActical CArbine(anksciau minetas) veliau padaryti kazka padoresnio tiuninguojant ar butu neverta?
  2. go GERMANY!!!, juk apie AEG kalbam. Pistulke pneumatine turiu, atsisaudau sociai, bet su ja pazaist juk neisiu... o del kitu dvieju firmu, nauju nelabai radau apeje internetines lietuviu airsofto parduotuves. Nebent naudota arba is uzsienio
  3. Nepykit ponai visaziniai, bet 18 senai jau turiu :D Kai mokykloj dar mokais ir 19 su virsum gali tureti ;) Taigi, ar galetumete pakomentuoti mano ziureta varianta(auksciau truputi). Kaip minejot, jis is CA serijos pradedantiesiems. Ar galetumete pasiulyti ka geriau?
  4. VAt tame ir problema kad ne Vilnietis. IR dar esu moksleivis, laiko per daugiausiai neturiu kazkur vazineti. Mane tik domina ar yra skirtumas tarp prastesniu ginklu(
  5. NEt "akys isvarvejo" skaitant si topica. :D Skaitant supratrau daug pliusu ir minusu appie TM, CA ir kt. Deja, visi ginklai yra labai brangus ir reikalauja pasiryzimo zaisti airsofta ir skirti daug lesu tam. O jei noriu tiesiog isbandyti ka sugeba AEG? PAziureti kokios galimybes ir ar esu vertas zaisti si zaidima. KA tuomet? Tikrai nepirksiu minetu ginklu, nes jie per brangus. Tai vat klausimas tas pats "Kaip issirinkti tinkanti man AEG?" Tik kad jis butu iki 500LTL ir butu puikus laisvalaikiui ir Airsofto pradziai. Prasau profesionalu patarimo. Lietuviskose interneto parduotuvese yra daug kiniestiku variantu, bet maciau ir CA(kinietiskas, bet bent jau pripazintas). Mane dommina M4-M16 serijos. PAvyzdziui, kokia jusu nuomone apie si modeli? : http://airsoftas.lt/img/i828_T.Carbine.jpg P.S Ir nesiuskit skaityt forumo - prisikaites uztektinai + jau jis taip uz'floodintas kad sunku ka ir surast. Aciu, uz nuomones.
  6. Sveiki. Airsofte esu visiskai zalias ir nieko nenutuokiu, bet noreciau issigyti sautuva laisvalaikiui - pasaudyti i taikinius, pasipraktikuoti, o ateityje gal ir zaisti komandoje. Kaip ir sakiau nelabai ka zinau apie ginklus, tad man reiketu pagalbos issirenkant ginkla. Jis turetu buti: PatogusAEG tipoTaiklusPatvarusBent su vidutinio pajegumo akumuTipas- rifle ar sniperKaina iki 700LtAr verta pirkti prad?ioj pigu gamini? Uz 150-400Lt? + Kiniska. Ar pasitaupyti geresniam? Buciau labai dekingas, jei ka pasiulytumete, pakonsultuotumete.
×
×
  • Sukurti naują...