Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Scar

Members
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G&G Scar-L

Scar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. As naudoju Madbull hopup gumele ir panasios formos speiseriuka, rezultatas fenomenalus. Net ir idejus orginalia g&g hop up gumele ir palikus tik speiseriuka madbull, skirtumas akivaizdus, lyginant su orginaliu speiseriuku
  2. Sena suka kuo puikiausiai, taip pat kaip tik ka is dezes isimtas
  3. Ivoriu nekeiciau, taigi shimingas tvarkingas, laidai ir nespaudzia labiau nei turetu varikliuko ir pravesta gerai. Viska 3 kart patikrinau. Mano supratimu, vienintelis likes galimas variantas yra persilpnas varikliukas. Nu reik laukt kol atves nauja ir pabandyt.
  4. Nu selector plate ir siaip visus kontaktus atmetu, nes kai varikli pajungi ant laisvo suktis, tai nieks nekaista. Taip pat ir ne variklio priverzimas, nes reaguliavimas nieko nedave, kaista toliau. Teks laukt naujo variklio :)
  5. Tai ir as iskart neperku. Man armijoj ir civiliams pabandyt duoda. Parsinesiu namo, paziuresiu ar gerai veikia ir tada arba nueisiu susimoket arba varikli atgal parnesiu, nes as netoli ju parduotuves gyvenu. Buvau G&G parsineses toki pat kaip pas mane, ne galvojau kad variklis gal svaigsta, bet tas pats ka ir su maniskiu dares
  6. dar ne. Uzsisakiau armijoj ir civiliams SYSTEMA Magnum, bet dar neatveze, kita savaite tik gausiu
  7. kad lyg ir gerai viskas su selector plate. gal dar kas ka patartumet?
  8. Laidai nepramusti, nes patikrinau visus, kur itarima kele izolke apsukau. Sushiminau lygiai taip kaip is gamyklos atejo, nes dantraciu nekeiciau. Man tai atrodo, kad variklis persilpnas, nes buvau lygiai toki pati varikli parsineses nauja pabandyt, tai lygiai tas pats darosi. O pats AEG tai praktiskai naujas, tik vienas zaidimas zaistas.
  9. Sveiki! Savo G&G Scar-L pasikeiciau spyruokle i m120. Is pradziu ismete saugikli. Pabandziau sujungti be saugiklio ir jauciasi kad sunkiai suka, o variklis ir laidai ima kaisti. Su laidais viskas tvarkoj, trumpo nera. Shimingus sudejau gerai. Kai baterija truputi paseda sukt isvis nustoja, bet nuspaudus gaiduka pradeda laidai ir variklis kaist. baterija 9,6V. Ar gali but del to kad variklis per silpnas? galingesnis variklis butu problemos sprendimas?
×
×
  • Sukurti naują...