Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

bondas

Members
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas bondas turinys

  1. Pasiulymas. Kadangi tai yra Lietuvos airsofteriu forumas, butu malonu kad visi jo dalyviai dalintusi informacija, detu skelbimus ir t.t. valstybine kalba. Kitu atveju postai butu trinami su perspejimu.
  2. Va čia tai talentai :D http://www.youtube.com/watch?v=S2SUaoVy_iU&feature=player_embedded
  3. 12 nuotrauka. Taisykliu pazeidimas. Zaidejas zaidimo metu nedevi apsauginiu akiniu.
  4. Aciu uz zaidima, visai smagios uzduotys, nors buvo ir truputi chaoso :) Ir pritariu Kubaz, pats ne viena karta jau pastebejau, kad beriozkos uniformas vilkintys zaidejai yra sunkiai pasaunami.
  5. Sveiki, Nusprendziau isigyti naujus kariskus batus vasarai. Juos rosiuosi deveti ne tik zaidimuose o ir turistiniuose zygiuose. Svarbiausia kad butu tvirti, nekaistu ir neprakaituotu kojos. Siuo metu nesioju Altama dziungliu batus, bet jie gerai tik kai dregna, o pvz ant saules prie +30 einant keliu pradeda kaisti kojos, ir padas siemtiek perminkstas. Kolkas esu nusiziurejas 3 varijantus: 1 https://aic.lt/dykuma-batai-mil-spec-us-origin-//prod_1299.html 2 https://aic.lt/batai-hi-tec-magnum-scorpion-desert//prod_2043.html 3 https://aic.lt/batai-belleville-550-usmc//prod_729.html Ka patartumete ? Gal uztektu ir pigiausio varijanto, ar iskart nusipirkt brangu bet kokybiska daikta?
  6. a) Bondasb ) 30c) Vilniusd) M16A3 (M120)
×
×
  • Sukurti naują...