Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Dreiwis

Members
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Dreiwis turinys

  1. Reikalingos sios TM m14 detales. Vamzdzio tvirtinimo detale(nuotraukoje Nr. 1)taip pat kitoje jos puseje turi buti toks kaistukas, kuris laiko vamzdy ir isikisa i skyle, kuri nuotraukoje pazymeta Nr.2. Gearbox'o plasmasine detale Gearbox'o dantratis Su pasiulymais prasom kreiptis i PM PS. nezinau gal kai kurios detales tinka ir kitu m14 gamintoju, tad galit siulyt ivairius variantus. Palyginti bus nesunku :)
  2. Gal kas turit TM m14 metaliniu detuviu su defektais. Visa info apie detuves defektus i PM. Aciu P.S siulykit ir sveikas uz savo kaina i PM
  3. tai i Ca tik CA ir tinka kaip suprantu? Beto mielas kolega prasom paskaityti pm :)
  4. Sveiki kolegos. Norejau pasiteirauti apie G&G m14, ar jo detuves(mid-cap) tinka i CA m14? nes vizualiai tai jos niekuo nesiskiria, nelyginant talpos ir ar neiskyla kokiu nors problemu su jomis(ar nestringa bbs ir panasiu). dekui uz atsakymus.
  5. Sveiki kolegos. pries pora dienu ir as isiginau Classic Army M14 Match (OD). is pirmo zvilgnio, kaip ir daugelis rase, tai didelis ir sunkiai suvaldomas ginklas, taciau jau issovus pirma suvy ginklas nuteike optimistiskai, tiesa ginklas nera naujas, bet ir nesudrostas. Apie techninius duomesnis taiklumus ir visa kita manau siek tiek veliau, kai jau busiu biski "apsitrynes" su juo ir pamatysiu kas kaip :) Mano menkomis ziniomis apie jo techninius duomenis tai, kad jis ispaudzia apie 115m/s ir laiko stabiliai si rodikli(pardavejo zodziai), manau neuzilgo isitikinsiu ar tikrai taip yra. grubiais paskaiciavimais bbs'as su truputy pakeltu hop-hup lekia apie 65-70m. taiklumas irgi neblogas taciau, kaip minejau viskas tikslesniais skaiciais veliau. P.S. si teme tikrai yra gera ir labai aciu sios temos autoriui, nes ji man istikro padejo :)
  6. taigi kolegos gavau atsakyma is ivega.lt del jusu norimu panamu, galiu tik nuliudinti turi jie dabar tik 3 panamas ir artimiausiu laiku kitu jie netures. taigi manau kad del 3 panamu trenktis toki gala neapsimoka. pabandysiu ju dar uzklausti po keletos savaiciu.
  7. taigi kolegos organizuoju lt new camo panamu uzsakyma, nuvaziuociau pats paimti i marijampole, tad jums nekainuotu pristatymo islaidos, bet reiktu dasimest uz pasta +5lt siunciant i kitus miestus i Kauna pristatyciau nemokamai. taigi jai butu noro tai man i pm su panamos dydziu ir norimu kiekiu. panamos kaina 35+ pvm ir +5lt uz pasta kam reikes. uzsisakyti galima iki savaites galo tada duosiu uzklausa i firma del atitinkamu ismieru ir jai jie jas tures kitos savaites pradzioje paimsiu pacias panamas
  8. paimciau ir as viena, bet kiek zinau ju nera prakyboje.
×
×
  • Sukurti naują...