Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

salem

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas salem turinys

  1. Aciu Balu uz game. Tavo visi zaidimai super. Gal cia ir nuo surinkto kolektyvo priklauso. Manau buvo kas nepastebejo, nepajuto ar nenorejo pajusti bbs, bet visos komandos tikrai yra geros ir susirinko gerai praleisti laiko. Kritikos nera, viskas cool, man pasiseke loterijoje!!!! bbs kaip tik i nauda, Balu, as kaip aukso puoda laimejas!!!! ACIU Klaipedos krasto komandoms Aciu uz zaidima, su Jumis tikrai malonu zaisti...
  2. As palaikau Vyteni. Manau bunkerius reikia uzdrausti game. Tik reikia kontroles kaip esu mates. pvz. Traku game 1 kolega is musu puses uzgule ant nuleistuko ir varo kaip is kulkosvaidzio. Kitos komandos turi pranasuma turedamos kulkosvaidi (kuri reikia pasitasyti per game), snaiperi ir t.t. tai vienas is komandos taktiniu ejimu, kuris duoda pranasuma, o tuotarpu kitas su mp5 ir bunkeriu kol neisvaro 500bbs tol nenulima nuo nuleistuko. manau neteisinga ir tai jau iskrypimas bandant atkurti viena ar kita realu kari. Dar vienas dalykas, kad komanda rimtai pazeidus taisykles butu bauduojama, pvz.: kita game negaletu sudalyvauti ir ju registracija butu atmetama ar kitokiu budu parodomas ju neteisingas zingsnis.
  3. sveiki, viskas buvo ciki. Orgams didelis aciu uz game. Gal vieta neitin tikusi, bet buvo smagu. O kas kur kam pataike ar nepataike, tai amzinas ir beprasmis debatas. Manau nereikia tokiu zmonu, kurie nenori saziningo game. Lauksim kito game. manau visu debatu del game blogumo yra ta, kad mazai buvo vietos ir kaip anciukus lese. Viskas buvo gerai ir orgu, o komandos pacios del saziningumo turi kalbetis.
×
×
  • Sukurti naują...